Kako da se ponašate da bi vam on jeo iz ruke

Kako lukave i dosetljive žene dobiju šta žele? Portal Your Tango je istražio, a evo odgovora:

1. Postanite slatkica

Kad želite da muškarac nešto učini, postanite najveća slatkica i nevinašce. Iako niste naivni, ponašajte se tako i na sve što kažete dodajte malo šećera.

2. Iznenađenja

Ako dečko voli iznenađenja, uvek budite spremne da mu priredite jedno. Ako želite nešto, na primer da vam pomogne da spremite, pripremite nešto što stvarno voli ili nešto za šta znate da će mu se svideti. Dovoljno je samo malo iznenađenje i ješće vam iz ruke. Ne može biti jednostavnije.

3. Taktika zavaravanja

Savet koji ste mogli dobiti od žena starije generacije - neka misli da je ideja njegova. Kad želite da nešto učini, pobrinite se da pomisli da je on došao na tu ideju. Činjenica da popuštate najbolji je način da nešto dobijete.

4. Stara škola

Možda vam se čini sasvim neverojatnim, ali ponekad treba samo da lepo zamoliti - stvarno, stvarno lepo. Recite mu da vam je to jako važno, i da ćete mu to nadoknaditi kasnije. Koji muškarac to može da odbije?

5. Oborite ga ljubaznošću

Pre nego ga nešto zamolite, dobro mu "zamažite" oči. Ugađajte mu ceo dan i pobrinite se da se oseća dobro. Potom, kad ga već potpuno smekšate, recite mu "strašnu" želju, poput toga da ćete vikend provesti kod vaših roditelja. Nakon što mu celi dan ispunjavate želje, kako će vas odbiti?

6. Oslonite se na poljubac

Pre nego ga zamolite nešto, nema lepše stvari od dugog, strasnog poljupca. Nekima je to način da kažu - da, treba mi nešto od tebe, ali ne želim da se svađam. A ko ne voli vrući, strastveni poljubac?

7. Nešto daš, nešto dobiješ

Prvo nastupite vi. Napravite mu večeru, a neka on pospremi sto. Platite mu večeru, a sledeći put kad izađete, neka on uzme račun. Neka vidi da vi preuzimate inicijativu, onda će se i on truditi da vam lepo uzvrati.

Izvor: 24sata

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.