Misterija: Majka, otac i dva sinčića nestali pre tri godine, tela nađena u pustinji (VIDEO)

Kako je saopštio Džon Mekmahon, šerif okruga San Bernardino, forenzički antropolozi su na osnovu stomatološke dokumentacije identifikovali Džozefa Meksteja (40) i njegovu suprugu Samer Mekstej (43), a pretpostavlja se da druga dva tela pripadaju njihovim sinovima, ali se još čeka zvanična potvrda.

Tokom vožnje na pustinjskom terenu, jedan motociklista je prošlog ponedeljka naišao na kosti koje su životinje verovatno odvukle iz grobova dimenzija 30x60 cm.

Na konferenciji za novinare, Džozefov brat Majkl Mekstej izjavio je da su protekle četiri godine bile teške za bližnje nestale porodice, ali da su se ipak nadali da će biti nađeni živi i zdravi.

"Ovo nije ishod kome smo se nadali, ali teši nas činjenica da su zajedno",
rekao je on.

Porodica žrtva narko kartela?

Šerif Mekmahon izjavio da se slučaj vodi kao “ubistvo”, ali je odbio da komentariše uzrok smrti i da li je porodica bila žrtva narko-kartela.

Džozefu Meksteju i njegovoj porodici izgubio se svaki trag u februaru 2010. godine i, kako se saznaje, prethodno nisu nagovestili da nameravaju da napuste grad.

Ušavši u njihov stan, detektivi su zatekli pokvarenu hranu, a u zadnjem dvorištu bila su njihova dva psa. Policija je kasnije našla njihova kola pored granice SAD i Meksika, što je navelo vlasti da se zapitaju da li su prešli u Meksiko.

Godine 2010, Džozefov otac Patrik Mekstej izjavio je za “ABC Njuz” da je njegov sin imao preduzeće za dizajn dekorativnih fontana za stanove i da je nekoliko meseci pre nestanka poslovao sa Tihuanom.

Snimljeni kako ulaze u Meksiko?

Policija je došla do video-snimka porodice koja po opisu odgovara porodici Mekstej i koja je prešla granicu prema Meksiku, ali prema rečima šerifa nije potvrđeno da li je to nestala porodica, niti se zna da li se porodica sa video-snimka ikada vratila u SAD.

Izvor: Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.