Stvari koje nikad ne bi trebalo da se dogode tokom seksa

1. Izgovaranje pogrešnog imena

Bilo da ste u vezi već neko vreme ili ste prvi put s nekim frajerom, ništa ne može ubiti trenutak kao nazivanje dotičnog pogrešnim imenom!

2. Povraćanje

Niko vam neće zameriti ako ste bolesni, ali bilo da je pitanju virus ili preterivanje sa alkoholom, izbegavajte intimnosti dok vam ne bude bolje. Jer ni vama ni njemu u lepom sećanju neće ostati seks u kome je bilo povraćanja!

3. Gledanje televizije

Ako ste se već našli tu gde jeste kako biste razmenjivali nežnosti, zaboravite da televizor postoji! Ne želite da se zabuljite u najdražu seriju dok se on svim silama bezuspešno trudi da vas napali.

4. Priče o porodici

Zaista nema nikakvog dobrog razloga zašto biste atmosferu ubili spominjanjem mame, tate, brata ili bilo koga iz vaše porodice. Takve razgovore ostavite za neku drugu priliku, a u sobi se posvetite isključivo vama dvoma.

5. Tepanje

Velika većina frajera ovakav oblik ponašanja ne smatra nimalo privlačnim. Glumljenje deteta u trenucima povezanim sa seksom može biti samo uznemirujuće i može rezultovati upravo kontra efektom od onoga koji želite postići.

6. Plakanje

Ako vam se zaista dogodilo nešto loše, on će to shvatiti. Ali nemojte dramiti oko gluposti jer će ga vaše suze samo ohladiti.

7. Kukanje zbog izgleda

Da mu niste privlačni takvi kakvi jeste, ne bi bio s vama u spavaćoj sobi. Stoga nema nikakvog opravdanja da mu kukate kako ste debeli, kako su vaše noge pune celulita ili kako su vam grudi premale. Ne budete li sami zadovoljni vlastitim telom, neće biti ni drugi. Ništa nije zavodljivije od samopouzdane osobe.

8. Proveravanje poruka/maila/Facebooka...

Verujemo da vam ne bi bilo ugodno da se on usred vaših vrućih igrica protegne po mobilni i krene kuckati po njemu. Istim ponašanjem i vi možete povrediti njega. Osim ako vaš posao ne zahteva vašu dostupnost od 0-24, nemate opravdanja za unošenje mobilnog telefona u spavaću sobu.

Izvor: index

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.