Ivan Ivanović: Mislim da je svako kreten kad se zaljubi (VIDEO)

Teško je kada se zaljubi!

Voditelj Ivan Ivanović gostovao je u emisiji "Maksimalno opušteno" kod svog kolege Stevice Nikolića i tom prilikom ispričao do sada nepoznate detalje iz svog života, ali i otkrio kakav je kad se zaljubi.

Kako kaže, misli da se u trenutcima zaljubljenosti ponaša kao kreten.

- Ja mislim da je svako kreten ko se zaljubi, tad nisi u stanju da racionalno vidiš. Uvek sam sklon preterivanju u životu. Kod mene je patnja uvek u kafani, to je mesto za patnju kod mne... i uživanje. Ja kad patim, umem da budem naporan za muzičare i za konobare i za vlasnike lokala. Umem da razbijem sve, pošteno sve platim na kraju, ali čekam da se isprazni. Tugujem uvek sam, možda tu bude moj najbolji ortak i bude prazna kafana i ja tu onda i pevam i plačem i polupam sve i odem kući - otkrio je Ivan u toku emisije, a zatim dodao da se veoma teško zaljubljuje.

- Pa jako teško, ako se zaljubim, to je pakao, iskreno. Trenutno nisam zaljubljen, a da jesam rekao bih. Takođe, više ne pijem, prestao sam. Ranije sam mogao koliko god donose da popijem, ne znam gde je granica - iskreno je rekao Ivanović.

Popularni voditelj je takođe pokazao da nema trunku sujete, te je svom kolegi i domaćinu Stevici uputio komplimente za način rada.

- Ovako, da ti kažem nešto, ako mi dozvolis kao starijem kolegi... Dosta dobro ovo radiš, ne postapas se mnogo materijalom, iako bi mogao, nego vodiš razgovor. Znaš o čemu pričaš, ne gubiš nit. Ja sam prijatno iznenađen, želim ti puno uspeha u tvojoj daljoj karijeri. Ako budeš ovako radio, samo nebo je granica! - nije štedeo komplimente Ivan.

Izvor: opera17

Pogledajte još