Isidora Bjelica se pravda zbog knjige: Nisam narkoman!

Muka joj je od svega.
Isidora Bjelica je očajna nakon što je u jednim „ozbiljnim“ dnevnim novinama osvanuo naslov da se od tumora na jajniku leči marihuanom, kao i da je švercovala tu ilegalnu supstancu.

Isidora se rasplakala

Bjelica je, na ivici suza, za Kurir objasnila da tako nešto nikad nije izgovorila i da ne može da veruje da joj se dešavaju takve stvari u trenutku kada se leči i ne sme da bude izložena stresu:

- U svojoj knjizi „Spas“ opisala sam sve alternativne metode lečenja od raka, a jedna od njih je ulje kanabisa. Nije isto koristiti ulje kanabisa u medicinske svrhe i konzumirati marihuanu kao opojnu drogu, to nikada ne bih propagirala. U nekim zemljama u Evropi ulje kanabisa može se dobiti na recept - rekla je Bjelica i dodala:

Zabrinuti lekari

- Takođe, nikada nisam izjavila da sam protivnik hemoterapije, već samo da ja ne mogu da je upražnjavam zbog alergije na citostatike. Ne znam kome ja smetam, niti kome može da padne na pamet da izmisli ceo intervju, kao što su to sada uradili. Ja sam samo u emisiji „Žene“ s Majom Volk pričala o alternativnim metodama lečenja, a predstavljena sam kao švercer droge. Lekari su zabrinuti za moje stanje jer ne smem da trpim stres. Prvo me napada Vesna Vukelić Vendi, onda Jelena Golubović, a sad i ovo. Ne znam kome ja smetam - očajna je Isidora.

Izvor: kurir-info.rs

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.