Nevena Adžemović piše knjige za decu!

Posle razvoda, narodna poslanica je pronašla utehu u pripovedanju. Nekadašnja članica grupe Models, koja se u Skupštini Srbije bori za prava žena, odlučila je da napiše knjigu za decu, koju će da posveti svom petogodišnjem sinu Rastku.Bivša modelsica već se upustila u književnu avanturu i nada se da će već do sledećeg sinovljevog rođendana uspeti da završi započeti posao.

- Reč je o pričama za decu. Planiram da ih sve objedinim u jednu knjigu, koju bih volela da izdam sledeće godine. Sin Rastko mi je bio velika inspiracija.
Ipak, zbog mnogobrojnih poslovnih obaveza još nisam uspela da publikujem sadržaj. Imala sam želju da knjigu predstavim publici do Rastkovog rođendana, ali mi se to nije ostvarilo. Sada ću prionuti na posao, pa se nadam da će do njegovog sledećeg rođendana moje priče ugledati svetlo dana - kaže Nevena.

Nevena je pustila mašti na volju, a ideja joj ne manjka. U njima uživaju Rastko i Petra, ćerka njene sestre Ivane. Možda će i Sindi poći Neveninim putem, pa se i ona baci na pisanje. Srbija bi tako po uzoru na čuvene pisce bajki braću Grim, dobila svoje „bajkovite“ sestre.

Izvor: Alo

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.