Boban Stojanović: Katarina Radivojević je dahtala na hot lajnu!

Gej aktivista Boban Stojanović i pevačica Marina Perazić reagovali su na izjavu Katarine Radivojević da postoje stvari u životu koje ona nikako ne bi uradila, te da podržava stav Sare Jovanović koja nije želela da u potpunosti "skine" izazovnu koreografiju Majli Sajrus.

- Katarina Radivojević koja je zarađivala dahtanjem na hot lajnu, našla za shodno da morališe nad nastupom Mylie Cyrus. Popovi privatavaju decu, a bune se protiv Prajda i pitaju se: Šta je sledeće, Parada pedofila? Ja još nisam spavao sa drugim muškarcem. Da. OMG! - iskreno je izneo svoj stav na "Fejsbuku" Boban, i time oduševio svoje prijatelje.

Na ovu njegovu izjavu najburnije je reagovala Marina Perazić, koja takođe nije štedela Katarinu Radivojević:

- I meni je dotična članica žirija najbezvezniji član žirija. U stvari nikad mi se nije nešto specijalno dopala ni kao glumica, a uz to nisam nesto sklona da podržavam mlade cure koje se zabavljaju sa starijm političarima ne bi li uspjele ili se finansijski obezbedile. Ne sećam se kako se zvao taj njen, čini mi se da ga više nema na političkoj sceni!?! Neuksno mi je njeno tako ocigledno nabacivanje Wikluhu, da li je on jos uvijek u braku, nebitno je, neukusno i bez stila!!! - glasio je komentar pevačice Marine Perazić, koja je potom dodala i da glumica ne zna da pleše:

- A tek kad je juče izašla uz fenomenalnog Aleksu Jelića da proba da otpleše kao Beyonce.... to je bilo strašno! Toliko malo talenta za ples nisam vidjela odavno!!!

Izvor: Alo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.