Beograđanka umrla od preterane doze alkohola

Crna Hronika 11:58, 18.11.2013.

Autor: Blic,Foto: Kurir

Pošalji e-mail
Odštampaj tekst

A

Vrata stana su bila razvaljena, brava takođe, ali na telu nije bilo vidljivih povreda. Zbog vrata policija je pomislila da se radi o zločinu, ali su komšije potvrdile da su vrata stana preminule žene bile razvaljene dve godine
policija, policijska traka, foto dragan kadić
Malininu smrt primetile su komšije iz zgrade u Srnetičkoj ulici na Paliluli, i pozvale policiju.

"Vrata stana su bila razvaljena, brava takođe, ali na telu nije bilo vidljivih povreda. Zbog vrata smo u prvi mah posumnjali da je moguće da se radi o zločinu, ali su komšije potvrdile da su vrata Malininog stana razvaljena već dve godine" izvor iz beogradske policije.

On navodi i da je, prema rečima komšija, Malina imala ozbiljne probleme sa pićem, i da se nikada nije lečila.

"Telo umrle poslato je u bolnicu, na odeljenje za toksikologiju, kako bi se utvrdio uzrok smrti, a za sada se sumnja da je umrla od prevelike količine alkohola" kaže izvor iz policije.

I komšije kažu da je Malina imala problema sa alkoholom.

"Nije bila naročito druželjubiva. Ne znam mnogo o njoj, živela je ovde sa mužem, znali su da se posvađaju tako glasno da svi čuju, ali je on umro pre dva meseca i ona je ostala sama" kažu komšije.

Doktor Aleksandar Vujošević, direktor Specijalne bolnice za lečenje bolesti zavisnosti u beogradskoj Drajzerovoj ulici, kaže da je alkoholizam ozbiljan problem u Srbiji.

"Na godišnjem nivou zbog alkoholizma se u Beogradu hospitalizuje oko 250 pacijenata, od čega svake godine bude od 150 do 200 novoobolelih. Broj onih koji umru od posledica alkoholizma nije moguće precizno utvrditi, ali stoji podatak da je ova bolest treća po smrtnosti, odmah iza kancerogenih i kardiovaskularnih oboljenja" navodi Vujošević.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.