ONA SE NE OGLAŠAVA: Isplivalo šta je još Ana Nikolić pisala Ćazimu!

Ana Nikolić je komunikaciju s kontroverznim albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem započela još ovog leta, iako je za Kurir izjavila da su se upoznali krajem septembra, kada smo prvi put objavili njene fotografije s Feliksom nastale u Cirihu. Za razliku od njenih poruka koje je Kurir objavio juče a u kojima ga moli da joj se javi, govori mu kako se gadi sama sebi što je spavala s njim i daje mu uputstva šta da priča novinarima o njoj, letos mu je pisala o svojim osećanjima.

- Nemoj me povrediti. Molim te, a možda ti budem i žena - pisala je Nikolićka 19. avgusta u podne. Kako je u to vreme bila aktuelna priča o njenom sukobu s Ćazimovom devojkom Mandom Popović, pevačica mu je pisala pitanja na koja je htela da on odgovori za jedan srpski magazin.

- Da li poznajete srpsku zvezdu Anu Nikolić? Da li vam je žao što je doživela neprijatnost od devojke po imenu Manda Popović? - samo su neka pitanja na koja je pop pevačica htela da Osmani odgovori.

Očito da su im tada odnosi bili sasvim drugačiji nego sada, kada Feliks na sve načine izbegava pevačicu.

Ana u mišjoj rupi

Ana Nikolić nije želela da se oglašava povodom skandala koji su izazvale njene poruke poslate Ćazimu Osmaniju. Iako smo više puta pokušali da je dobijemo i čujemo njen komentar, ona nije bila raspoložena za priču. Kako tvrde njeni bliski prijatelji, veoma je potresena što su poruke isplivale u javnost. Ana kao da se sakrila u mišju rupu.

Kurir

Pogledajte još