TIPIČAN STUDENT: Ovo svi prođu tokom studija (VIDEO)

Iako nije baš higijenski, pored silnih obaveza, izlazaka i žurki, ponekad ne možeš da stigneš da opereš svoju odeću. Zato je ponekad jedino rešenje da je naprskaš parfemom ili eventualno izbaciš napolje da se provetri.

Misliš da jedino ti upadaš nepozvan na žurke u studentskim domovima? Ma kakvi, to rade gotovo svi! A onda se vrlo često ponovo upoznaješ sa ljudima koje već poznaješ, malo popiješ i smuvaš se sa nepoznatim dečkom ili devojkom?

Kad si već malo "zagrejan", obično se grliš sa svima koji se u tom trenutku nađu u tvojoj blizini, govoriš im da ih voliš i sklapaš "instant prijateljstva". Ko zna, možda tako i upoznaš prijatelja za ceo život!

Kada dođe sledeća žurka, sve počinje ispočetka – upoznaješ se sa ljudima koje već znaš, a "instant drugaricu" ti već deluje nepoznato.

Da se vratimo na drugu stranu života studenata.

Umesto da učiš, počinješ da raspremaš sobu. Ispitni rok je u toku i čeka te gomila obaveza. Onda se setiš da bi trebalo da očistiš i raspremiš sobu, jer to nisi stigao od silne zabave, ali sada je pravo vreme da to uradiš.

Na predavanjima se ponekad osećaš glupo, nekad kao da si pametniji od svih zajedno, možeš da zaspiš na stolici, u prevozu, na klupi...

Pogledaj šta još studentski život čini nezaboravnim.

Izvor: MONDO

Pogledajte još