Beograd: Nakon udesa izbila tuča

Kako je izjavila Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura, jutros oko 04.40 časova u Masarikovoj ulici 2 ispred zgrade Privrednog suda posle saobraćajnog udesa dve osobe su pretučene i zadobile povrede.

Devojčica uzrasta 14 godina zadobila je prelom leve šake, otok i modricu na glavi i povredu vrata, a prevezena je u Urgentni centar, rekla je Macura.

Muškarac star oko 25 godina zadobio je otok i modricu na nosu, a prevezen je u Urgentni centar, istakla je portparol Hitne pomoći.

Dve osobe su povređene, od kojih jedna teže, u udesu koji se dogodio oko 22.50 časova na Novom Obrenovačkom putu kod skretanja za Železnik, rekla je Macura.

Muškarac star 39 godina je prevezen na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, dok je muškarac star 60 godina, vozač autobusa, zadobio povredu slabinskog dela kičme, a prevezen je u Urgentni centar, navela je Macura.

Tri osobe su povređene u udesu oko 19.30 časova u Vojvođanskoj ulici 210 u Surčinu, od kojih dve teže, rekla je portparol Hitne pomoći.

Muškarac star 64 godine, vozač, zadobio je višestruke povrede, posekotine glave, prelom nosa, potres mozga, a prevezen je u Urgentni centar, rekla je Macura.

Muškarac star 34 godine zadobio je povredu glave, grudnog koša i leđa i pod sumnjom da je zadobio prelom baze lobanje prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, navela je Macura.

Muškarac star 35 godina, koji se nalazio na mestu suvozača, zadobio je kontuziju kuka, hematom, otok i modricu i manju rasekotinu glave, a prevezen je u Urgentni centar, dodala je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 81 intervenciju od 20 na javnim mestima, precizirala je portparol Hitne pomoći.

B92

Pogledajte još