Vujošević: Sudija Vojinović je odlučio utakmicu!

Vujošević je podsetio na probleme koje njegov tim ima sa povredama, ali je imao zamerke sudijama.

"Čestitam Zvezdi na pobedi... Vesterman je praktično završio sezonu... to je težak bol za sve nas. Zvezda ima dobar tim, čestitam Bobiju na dobroj igri, ali moram da kažem da je nemoguće igrati kada se tako visokom i jakom igraču kao što je Boban Marjanović dozvoli da 'kampuje' u reketu. Svestan sam da je pravilo od tri sekunde umnogome prevaziđeno, ali je to veliki problem kada su takvi igrači u pitanju", rekao je Vujošević.

On je ocenio da je Vojinović direktno odlučio duel.

"Vojinović je na četiri razlike dosudio onaj faul u napadu i aut posle koga je Zvezda dala trojke. Posle one utakmice u plej-ofu, to je drugi meč koji je on direktno odlučio... To govori da je pravljenje kontakta sa njim dalo pun rezultat. Nećemo dozvoliti da sudije rešavaju utakmice, bar na ovom nivou", rekao je Vujošević.

On je kazao da je bio zadovoljan igrom svog tima u datim okolnostima.

"Zvezda je napravila ozbiljan klub i ozbiljan tim. Mi smo bili opterećeni svojim problemima, zbog čega su oni na leđima imali breme favorita, što se osetilo u dobrom delu utakmice dok nije proradio adrenalin koji je odneo tu vrstu straha. Čestitam im na pobedi i mojim igračima na borbenosti", rekao je Vujošević.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.