"Dnevna doza Čarobnjaka Iz Voza" u epizodi GSP, studenti i Fejsbuk (AUDIO)

Inače, ja radim kao novinar i naleteo sam na informaciju da grad Beograd zapošljava još kontrolora. To je to. Nema više švercovanja i vožnje džabe. Mora se platiti karta ako hoćete da se vozite. Kao u lunaparku. Mada, u GSP-u se za 72 dinara možete voziti do sat i po, a u lunaparku samo nekoliko minuta. A da ne pominjem da je GSP mnogo zanimljiviji.

Nego slušajte ovo, molim vas. Na novosadskom Univerzitetu od šuge obolelo 19 studenata. Zemlja Srbija - 21. vek. Tačno mogu da zamislim razgovor dvojice studenata:

- “Ej, gde si brate, kako je na faksu?”

- “Ma šugavo, brate”

A i taj Novi Sad, to je postao Divlji zapad u poslednje vreme. Svi su počeli da idu naoružani. Drugarov rođeni brat kreće na studije sad tamo. Kupili mu njegovi šlem i štit. Ako očisti godinu u junu, dobiće i pancir. Mada, ruku na srce, stvarno nije lako ni tim mlađim generacijama, zaista. Evo gledam po društvenim mrežama - ne mogu normalnu devojku da nađu. Sudeći po profilnim slikama dotičnih, doneo sam sledeći zaključak: veličina i količina dekoltea na profilnim slikama, direktno je proporcionalna broju prijatelja, a obrnuto proporcionalna stepenu pismenosti i koeficijentu inteligencije. Jer da se ne lažemo, da ima šta pametno da kaže, ona bi na profil stavila sliku glave. Ne sisu i dupe.


Pogledajte još