Probudite seksualnu energiju na nekoliko jednostavnih načina

Budite goli

Svaki dan odvojte vreme koje ćete provesti potpuno goli. Možete da spavate bez odeće. Dobrobiti su višestruke – počećete drugačije da doživljavate svoje telo, dobro je za cirkulaciju, a i ginekolozi to preporučuju za zdraviju vaginalnu floru.

Masaža grudi

U taoističkoj tradiciji, masaža grudi i „yoni” masaža smatraju se esencijalnim za dobro zdravlje celog tela. Za većinu žena ove masaže su neverovatno prijatne. Osim što će poboljšati cirkulaciju i pokrenuti energiju, to je prilika da otkrijete kakav vam dodir odgovara.

Dnevnik užitaka

Vodite dnevnik stvari koje vam pružaju užitak – to može biti ples, šoljica kafe, nekoliko kapi omiljenog eteričnog ulja, dodir svilene tkanine na koži. Vremenom će se vaš kapacitet za užitak povećati i osvestiti vas kakvo dejstvo ima na vaše celokupno stanje.

Dodir

Probajte dotaknuti svaki deo svog tela – od temena do tabana. Pokušajte da saznate kakvu vrstu dodira svaki deo želi – nežan, snažan, škakljiv, dug, kratak, kruženje, štipkanje, grebanje… Upoznajte svaku izbočinu na telu, teksturu kože. Kada se tuširate ili utrljavate kremu, radite to onako kako biste želeli da vaš partner to čini.

Ogledalo

Svaki put kada vidite svoj odraz u ogledalu, nasmešite se i sebi recite: „Hej, lepotice“. Probajte prethodnu vežbu da izvedete ispred ogledala. Možda ćete sebi izgledati čudno ili smešno, ali ponavljajte dok ne uspete.

Anatomija tela

Proučite anatomiju vagine. Naučite nazive pojedinih delova i odaberite onaj koji vam se najviše sviđa. I obratite pažnju na veličinu klitorisa – deo koji je vidljiv zapravo je samo trećina tog organa, no i deo koji nije vidljiv reaguje na stimulaciju. Samo žene imaju organ čija je jedina svrha užitak – upotrebite ga.

Izvor: dnevno.rs

Pogledajte još