DONETA JE ODLUKA: Novak i Jelena su odlučili gde i kada će se venčati!

Venčanje će najverovatnije biti održano krajem januara ili početkom februara, kada se Novak odmori nakon svih teniskih obaveza. Prema našim informacijama, svadbeno slavlje će biti upriličeno u luksuznom hotelu na Svetom Stefanu. Zvaničnih potvrda, međutim, još nema.

- Novak i Jelena još nisu odlučili gde i kada će biti venčanje. Crna Gora jeste jedna od opcija, ali još razmišljaju - rečeno nam je u PR timu našeg teniskog asa.

Prema nekim informacijama, par će najverovatnije venčati Amfilohije Radović, crnogorski mitropolit. Novakov otac Srđan je prijatelj sa Amfilohijem, pa i ne čudi mogućnost da se slavni par odluči za njega.

Ono što je sigurno jeste da Novak i Jelena neće svoju vezu ozvaničiti do kraja ove godine jer Novak ima teniskih obaveza u Čileu.

Promocija prstena u areni

Novakova verenica Jelena stigla je u Srbiju da isprati mečeve Dejvis kup reprezentacije. Ujedno, domaća javnost je imala priliku da vidi i famozni verenički prsten koji joj je Novak poklonio krajem septembra. Jelena je ujedno juče posetila i Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj, u sklopu svoje saradnje sa Unicefom u našoj zemlji.

Ljubav i trema

Novak je ispričao koliko je bio nervozan zbog veridbe iako je s Jelenom godinama u vezi. Stoga i ne čudi što želi da s njim na sam dan venčanja, pored porodice i prijatelja, budu ljudi koje poznaje i ceni.

„Celog života igram pred mnogo ljudi, i to uz uzbuđenje i visok adrenalin, ali kada sam zaprosio Jelenu... ništa slično nisam doživeo u svom životu. Stvarno smo blagosloveni što što ćemo se uskoro venčati“, kazao je naš teniser.

Izvor: Blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.