Marčelo: Novi video blog i jedna "Laž"

,,Nova video-kolumna predstavlja jednu finu šetnju kroz ,,juče", zaključno sa stanicom ,,danas" - od Beogradske ulice, gde se pre više od deset godina nalazio kućni studio u kome smo snimali pesme, preko Tuzle, gde sam prvi put nastupio van granice svoje zemlje, sve do studija ,,Digimedia", gde trenutno snimam peti studijski album ,,Napet šou"… Fina prilika da se spomenu svi ljudi koji su svojim učešćem učinili da ,,De facto" zvuči tako kako zvuči, ali i da se najavi još jedna nova pesma! Nakon ,,Pegle", koju je publika već bila u prilici da čuje, 27. novembra objaviću ,,Laž", pa ako se ljudima svidi, izvešćemo i nju na koncertu u Domu omladine. Posle ove pesme biće još jasnije da predstojeći album zaista opravdava svoj naslov”, kazao je Marčelo.

Do 27. novembra i premijere novog singla proslavljenog pisca i muzičara Marka Šelića Marčela, pogledajte novi video blog na Marčelovom zvaničnom YouTube kanalu:

Podsećamo da će desetogodišnjicu izlaska albuma ,,De Facto” Marčelo obeležiti koncertima u Beogradu i Novom Sadu zajedno sa pančevačkim Iskazom i gostima koji su učestvovali u radu na ovom izdanju.

Ulaznice za veliki beogradski koncert koji će Marčelo održati u Domu omladine Beograda 7. decembra mogu da se kupe po pretprodajnoj ceni od 800 dinara na svim Eventim prodajnim mestima.

Ulaznice za koncert koji Novosađane očekuje u klubu The Quarter 13. decembra mogu da se kupe na svim GigsTix prodajnim mestima po pretprodajnoj ceni od 600 dinara.

Zagrevanje za proslavu 10. rođendana albuma ,,De Facto" nastavlja se u Subotici 23. novembra, kada će Marčelo i Iskaz nastupiti u klubu ,,Mladost".

Pogledajte još