Donald Tramp gradi hotel u Beogradu?

Tramp će, prema Dačićevim rečima, u narednih mesec-dva poslati tim saradnika u Beograd koji će pronaći odgovarajuću lokaciju.

"Razgovarali smo o mogućnosti njegovih investicija u našem delu sveta, pre svega u onim oblastima za koje je on u ovom trenutku zainteresovan", rekao je Dačić posle sastanka s Trampom u Njujorku.

"Mislim da postoji veliko interesovanje i u skladu s tim smo se dogovorili da u narednih mesec-dva ekipa njegovih saradnika hitno dođe u Srbiju kako bismo razmotrili ta tehnička pitanja - da li je moguće pronaći lokaciju za izgradnju jednog eksluzivnog hotela u okviru njegovog lanca hotela", rekao je on.

Za Srbiju i za Beograd bi to bila dobra vest, koja bi u velikoj meri doprinela imidžu zemlje i bila magnet i za druge ozbiljne investitore.

"Iz njegovog odnosa prema ovoj temi video sam da ima pozitivan stav prema dolasku u naše krajeve, a pitao me je i o drugim oblastima, kao što je energetika", rekao je premijer Srbije.

Tramp je direktor istoimene organizacije, koja se na svetskom nivou bavi nekretninama i poseduje lanac hotela i kockarnica, kao i mnoštvo zgrada i objekata.

Izvor: Novimagazin

Pogledajte još