Prepoznajte: 11 znakova da izlazite sa dečakom, a ne s muškarcem

1. Muškarac uvek plati večeru ako vas je on pozvao. Čak iako ste vi pozvali njega, on će se barem ponuditi da plati. Dečak će da računa ko je naručio šta i da deli račun, čak iako je pojeo pola vaše porcije.
2. Muškarac uvek dođe na vreme. Ako kasni - obavesti vas. Dečak kasni i po sat vremena jer je "izgubio osećaj za vreme dok je igrao "Call of Duty".
3. Muškarac razmišlja unapred i planira svoju budućnost. I samo razmišljanje o tome u šta bi bilo pametno da investira je dobar znak. On ne mora da ima akcije na berzi, mada bi to bilo lepo. Dečak, pak, planira stvari do ručka i čak ni ti planovi ne moraju da budu sigurni.
4. Muškarac nema problem sa tim da imate muške prijatelje. Dečak je ljubomoran ako provodite vreme sa drugim muškarcima.
5. Muškarac će se družiti sa vašim prijateljima i porodicom. Čak iako ga smaraju. Dečak će reći da "jednostavno još nije spreman za to". A takođe će dodati da nije spreman ni za smirivanje, pronalazak posla i td...
6. Muškarac ima mišljenje kada ga pitate gde bi da jedete. Dovoljno je da kaže "Meni to zvuči dobro". Dečak će reći "Ti izaberi", a onda će se potpuno iskuljučiti iz razgovora o tome.
7. Muškarac ne shvata sebe previše ozbiljno. Dečak ne ume da prihvati šalu.
8. Muškarac misli da je ispuštanje gasova smešno. Dečak misli isto.
9. Muškarac zna kako da odgovori na pitanje "Da li izgledam debelo u ovome?" Uvek vikne "Ne!". Dečak nema pojma šta da odgovori u ovakvoj situaciji.
10. Muškarac je pažljiv ljubavnik. Dečak nije.
11. Muškarac je tu kada ti treba rame za plakanje. Dečaka je tada ne moguće pronaći.

Izvor: Buzzfeed, 24sata.rs

Pogledajte još