KIKI UZVRAĆA UDARAC: Miliću, najgori si od svih 170 kandidata!

Naime, Milić se u takmičenju pojavio pod drugim imenom i sa zastrašujućom maskom na licu, kako ga ne bi prepoznali, ali nije zadovoljio Kikija i Kristinu Kovač, pa nije nastavio takmičenje. Tako je doživeo blam godine, zbog čega je na njih dvoje osuo paljbu. Lesendrića ne dotiču Milićeve prozivke, ali smatra da je Vukašinovićev nastup bio bizaran i da je smešno graditi karijeru sa 63 godine.

- Mene bi bilo sramota da sam na njegovom mestu! Kad se pojavio na sceni, nisam provalio da je to on. Ako misli da se ostvaruje sa šezdeset godina, onda nemam šta da kažem. Od svih 170 kandidata bio je ubedljivo najgori i nastup mu je bio bizaran! Takvo ponašanje je neprimereno čoveku koji je imao kakvu-takvu kompozitorsku karijeru - poručio je Lesendrić.

Da podsetimo, Vukašinović se prijavio za takmičenje „X faktor“ kako bi, prema njegovim rečima, pokušao da se domogne svetske slave i privuče pažnju britanskih producenata. On se žiriju predstavio na engleskom i rekao da se zove Frenzi Nes. Kako mu Kristina Kovač i Kiki Lesendrić nisu rekli „da“, on im je poručio da su kompleksaši i neostvareni ljudi koji ne bi smeli da se nađu u žiriju takvog takmičenja.

Kurir

Pogledajte još