NAGAĐANJA SE OSTVARILA: Produkcija ne prašta govor mržnje!

Zbog govora mržnje i vređanja na nacionalnoj osnovi Lepi Mića upravo napušta imanje u Lisoviću!

Proka je došao na imanje noseći pismo, nakon čega ga je Romana pročitala. U pismu se navodi da Mića mora da napusti imanje zbog "korišćenja govora mržnje koji nije primeren".

Naime, on je sinoć Jeleni Golubović u toku svađe kazao "Sram te bilo, je**š se sa Turcima!", posle čega se pobunila i RRA.

Mići se diskvalifikacijom, verovatno, oduzima i honorar.

Televizija Pink je poslala saopštenje povodom noćešnjih dešavanja na Farmi:

"Poštovane kolege,

Televizija "Pink" oštro osuđuje govor mržnje na nacionalnoj osnovi koji je izrekao učesnik "Farme" Miroslav Pržulj noćas oko tri časa nakon ponoći u toku prenosa uživo. Iako je više puta opomenut, ovaj Farmer je nastavio sa vređanjem drugih učesnika ovog rijaliti šou programa, a ka jednoj učesnici uputio je nedopustive uvrede upotrebivši govor mržnje prema drugim narodima.

Zbog svega ovoga, produkcija emisije odmah je odlučila da Pržulj zbog grubog prekršaja mora da napusti takmičenje bez prava na povratak niti ikakvih drugih benefita koje podrazumeva učešće u ovom programu.

Svim takmičarima je jasno naglašeno da se neće tolerisati ovakav prekršaj pa je delo koje je počinio Miroslav time još veće.

Razočarani smo ovakvim nedopustivim ponašanjem i ovom prilikom se izvinjavamo svima koje je ovaj Farmer uvredio.

Televizija "Pink" će na isti način reagovati i ubuduće ukoliko dođe do ovakvih neprimerenih ispada."

Pressonline

Pogledajte još