KONAČNO: Željko Šašić spreman za novu ženu i dete

Folk pevač, koji inače iz braka sa sadašnjom suorugom Ace Lukasa, Sonjom, ima ćerku Sofiju, kazao je da u poslednje vreme intenzivno razmišlja o ponovnom zasnivanju porodice.

- Zaista bi bilo lepo da ponovo postanem tata. Srećan sam u ljubavi, uživam u jednoj veoma lepoj i stabilnoj vezi. Dugo je trajao period našeg upoznavanja, a vremenom smo i jedno i drugo shvatili da je to ono pravo. Veoma nam je lepo - rekao je Željko pričajući o svojoj vezi sa devojkom Katarinom Lazić.

On, uprkos propalom braku, nije izgubio veru u ovu instituciju, te razmišlja da po drugi put ode pred matičara.

- Verujem da smo Katarina i ja sada u odnosu koji funkcioniše kao bračna zajednica, ali bez potpisa. Jednog dana, sigurno ćemo i da ozvaničimo našu vezu, ali nismo time opterećeni -rekao je Šašić.

Podsetimo, pevač trenutno učestvuje u serijalu "Tvoje lice zvuči poznato" i digao je veliku prašinu kada je na fenomenalan način ušao u ulogu Ace Lukasa, bivšeg prijatelja i supruga bivše žene. Čak je i Aca Lukas pohvalio način na koji je to šašić uradio.

- Normalno je da moja imitacija Lukasa izazove najviše pažnje jer svi znamo da narod voli intrige. S druge strane i dobro je što se prave takve kombinacije. Moje je bilo da se koncentrišem kako bih taj zadatak što bolje obavio. Nisam ga shvatio kao nešto strašno, a sve najbolje može da se opiše čuvenom pesmom grupe Queen "Show must go on". Pokušavao sam da budem što spontaniji - rekao je Željko.

Izvor: pulsonline.rs

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.