"ISPOVEST": Marija Šerifović otkrila kakve žene voli!

- Marija je u filmu otkrila da je biseksualka i priznala da voli starije žene. Ček je češće bila u seksualnim odnosima sa njima nego sa muškarcima - tvrdi osoba koja je učestvovala u realizaciji ovog projekta.

Šta se podrazumeva pod tim "starije žene", ostaje otvorena tema za razmišljanje. U Marijinim slučaju to su mogle da budu sve ženske osobe od 30 godina pa naviše, pošto je ona nedavno napunila 29. Ono što se iz kuloarskih priča ranije moglo čuti jeste to da su s njom u vezu dovođene izuzetno atraktivne devojke koje su joj generacijski bliske.

Marija je odlučila da ništa neće iznositi u javnost do 25. novembra, kad će biti održana konferencija za novinare povodom premijere ovog intrigantnog dokumentarnog filma, zakazane za 27. novembar u Sava centru.

Podsetimo, poznato je da će pop zvezda, osim o svom seksualnom opredeljenjeu, govoriti o porocima, zatim o odrastanju s problematičnim ocem, odnosu sa kolegama i izneti zaista mnogo detalja iz privatnog života.

Dve godine bila u vezi sa misicom!

O Marijinim odnosima sa ženama u medijima se uvek spekulisalo. Pre tri godine se čak pisalo o njenom raskidu sa bivšom misicom Hrvatske Renatom Lončarević, nakon navodne dvogosišnje veza. Njoj je, kako se pisalo Marija posvetila pesmu "Kada ljubiš anđela, pa ju je čak angažovala za spot. Šerifovićka je ovu ljubav obelodanila na koncertu u Areni rečima: "Zahavaljujem se svom Anđelu na 22 meseca ljubavi". A o prekidu veze, ne otkrivajući o kome je reč, izjavila je:

- Istina je, raskinuli smo. Svako je krenuo svojom putem. Ja putujem za Švedsku, gde nastavljam da radim na albumu. Imaću mnogo obavezam, tako da smo se sporazumno razišli. U jednom intervjuu iz 2009. godine Šerifovićka je izjavila: " Volim muškarce, flertujem sa ženama.

Izvor: Alo

Pogledajte još