Belgrade Alternative Fashion Event i Mikser: Besplatne modne radionice

Predavači na radionicama šminke i fotografije biće dva gosta iz Slovenije: Martina Borščak, renomirani make-up umetnik, kao i Nenad Cakić, fotograf i producent multimedijalne kuće PhotoArt.Si, dok će radionicu šminke održati naša frizerka Maja Denić.

Radionice će biti održane tokom drugog dana BAFE-a, u subotu 23. novembra, od 12 do 17 časova u Mikser House-u.

U 12 časova najmlađe posetioce očekuje dečja radionica šminke i frizure, a od 15 i 30 Martina Borščak će učesnicima pokazati na koji način šminku prilagoditi fotoaparatu, tako da retuširanje bude izbegnuto i koje su ključne stvari koje svaki šminker mora imati na umu prilikom rada. Radionica je namenjena onima koji planiraju profesionalno da se bave ovim poslom, radeći na snimanjima za spotove, časopise i modne editorijale.

Polaznici radionice Nenada Cakića od 16 i 30 imaće priliku da iz prve ruke nauče nešto o fotografisanju modela, komunikaciji sa njima tokom poziranja, pripremi projekta i produkciji. Poseban segment radionice biće rezervisan za praktične vežbe u vidu pravljenja modne priče, seta fotografija inspirisanih određenom temom.

U svet frizura i njihovog stilizovanja sve zainteresovane uvešće frizerka Maja Denić od 16 i 30. Ona će pokazati kako je sa malo vremena i dobre volje moguće napraviti izuzetno lepe i atraktivne frizure.

Ulaz na sve radionice je slobodan, a prijavljivanje se vrši slanjem e-mail poruke sa osnovnim podacima na mikser.radionice@gmail.com.

Pogledajte još