SVAĐA U SKUPŠTINI: Milo Đukanović poslanika nazvao bitangom (VIDEO)

Tom incidentu je prethodila žustra polemika u toku koje je Đukanović saopštio da Pozitivna služi tome da brani interese “medijske mafije” u Crnoj Gori. Takva reakcija je usledila nakon govora poslanika Mladena Bojanića, koji je ustvrdio da je premijer prekršio zakon kada su u pitanju kovertirane ostavke, na šta je upozorila i Evropska komisija, navodeći da iz njega “govori nervoza predstavnika stranke koja je na Cetinju izgubila 40 odsto podrške za godinu, a u Nikšiću toliko za tri meseca”. Na to je reagovao Đukanović.

"Iz ovog izlaganja govori nervozan glas osnivača stranke, predstavnika medijske mafije u Crnoj Gori, koji su osnovali partiju sa namerom da odbrane svoj kriminal! Pad tiraža medijske mafije i pad popularnosti partije koja je formirana da bi branila medijsku mafiju očigledno proizvodi paniku kod jednih i kod drugih"
, kazao je premijer.

Reagovao je poslanik Pozitivne Dritan Abazović, upozoravajući premijera da je to poslednji put da neko iz Skupštine Crne Gore kaže da bilo koji poslanik Pozitivne Crne Gore brani interese mafije. Pre žučnih rasprava, premijer je saopštio da će investicije u turizmu iznositi oko tri milijarde evra i da će to usloviti više hiljade navih radnih mesta, kao i da će ubuduće biti obezbeđena redovna isplata socijalnih davanja u Crnoj Gori.

Premijerskom satu su pored vladajuće koalicije DPS-SDP, prisustvovali i poslanici opozicionih SNP i Pozitivne Crne Gore, ali ne i Demokratskog fronta.

SLAVA

Upravo na premijerskom satu, crnogorski predsednik Vlade Milo Đukanović, obeležavao je zaštitnika svoga bratstva, slavu Svetog arhangela Mihaila, koju obeležavaju mnogi iz Katunske nahije.

Izvor: Novosti

Pogledajte još