Milosavljević: Još imamo šanse za Top 16

"Igrali smo dobro u prvom poluvremenu, ali nas je u drugoj stigao umor posle teške utakmice sa Crvenom zvezdom, a imamo i kraću klupu. Nismo igrali dobro odbranu, a oni su imali odličan procenat šuta, imaju jednu od najboljih bekovskih linija u Evropi. Čekaju nas teške utakmice, ali mislim da još imamo šanse za Top 16", rekao je Milosavljević novinarima posle meča.

Barselona je u Beogradu pobedila Partizan sa 82:64 u šestom kolu
Evrolige i tako ostavila crno-bele na jednom trijumfu.

Domaći tim držao se u prvom poluvremenu, ali su gosti u drugom napravili veliku razliku, delimično i zbog slabe igre rivala u napadu.

"Trebaće nam vremena da se priviknemo na nedostatak prvog plejmejkera. I pored toga smo se borili, ali se u drugom se videlo da smo umorni. U prvom poluvremenu smo imali ideju, ali nismo imali snage da tako igramo u drugom", rekao je Milosavljević.

Terens Kinsi je imao problema sa leđima, zbog čega je propustio meč u Moskvi protiv CSKA, a danas je imao bolnu grimasu i držao je ruku na tom delu tela, da bi se posle toga držao za članak leve noge, ali je u svlačionici kazao da se oseća dobro.

"Okej sam, okej. Pali smo u drugom poluvremenu. Napravili smo nekoliko grešaka, a tim kao što je ovaj to uvek iskoristi i kazni. Hvala navijačima na ambijentu, iako im nismo priredili šou kakav je trebalo. Uvek ima nade za Top 16", rekao je Kinsi.

Prvi centar Nikola Milutinov imao je slično viđenje meča kao svoji saigrači.

"Dobro smo počeli meč, ali smo doživeli pad u poslednja dva-tri minuta prvog poluvremena, a timovima kao što je Barselona ne treba mnogo da preuzme kontrolu. Postoji i dalje nada za Top 16, ali se okrećemo prvo utakmici sa Radničkim, a o Nanteru ćemo razmišljati kad za to dođe vreme", rekao je Milutinov.

Partizan će u sledećem kolu narednog četvrtka gostovati Nanteru.

Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.