Četiri stvari koje žene ne žele u krevetu

Devojke su odgovarale na pitanje šta ne vole kod muškaraca...

Rečenice koje vode u propast

U filmovima su rečenice poput "Ko je tvoj tatica?" već toliko uobičajene da mnogi muškarci pomisle kako to žene zaista vole. Istina je da ih takve rečenice plaše i uništavaju romantično raspoloženje. Većina žena jednostavno ne voli reči "seks" i "tata" u istoj rečenici i to im je pomalo degutantno. Promislite malo: otac devojke s kojom vodite ljubav to verovatno ne želi da zna, a ona sigurno ne želi u tim trenucima da misli na svoje roditelje. Pa zašto biste se onda uopšte uživljavali u takvu ulogu?

Nakon orgazma - spavanjac

Već je svima poznato da žene nakon seksa rado čavrljaju i maze se, a muškarci su zadovoljni i umorni pa najradije odmah zaspu. Žene to, naravno, ne prihvataju najbolje jer smatraju da muškarcima nije stalo ako zaspu odmah nakon seksa. Neka istraživanja kažu da to nema nikakve veze s kvalitetom veze dvoje ljudi, a jedna od mnogobrojnih kaže da muškarci zaspu nakon seksa jer ne žele da se zbliže s partnerkom i otvore joj dušu. I dok bi se neke žene odmah s tim složile, činjenica je da su to samo istraživanja, a stvarni život nešto drugo. U svakom slučaju, nećete pogrešiti ako nakon seksa ostanete budni i malo porazgovarate s partnerkom i razmeniti pokoju nežnost.

Ne pričajte o mokrim snovima

Ako ste sanjali nešto seksi i lepo i rado biste to pretvorili u stvarnost, ne spominjite joj ništa od navedenog ako ona nije bila u glavnoj ulozi. Fantazije i tajne želje pa i seksi snovi nisu nešto što bi trebalo da delite s osobom koju tako kratko poznajete. Ukratko, ako se ne radi o srećnim brojevima za loto, ne spominjite previše snove bez obzira koliko seksi ili luckasti bili.

Ne trčite pred rudu

Prvi seks je romantičan i nepredvidiv, ali upravo zato mnoge zabrinjava. Pre nego što se malo više opustite i predložite ideje poput seksi igračaka ili sado-mazo akcije, pokušajte samo da uživate u njenom telu i pre takvih ideja vidite šta ona voli, šta vam je zajedničko i da li je ona tip osobe koja bi na tako nešto pristao. Ne brinite, ima vremena za eksperimentisanje i otkačene noći. Čak i ako osećate pritisak da morate da izvedete nešto nezaboravno, nemojte da smetnete s uma da je prvi seks s novom osobom u životu nezaboravan sam po sebi.

Izvor: 24sata

Pogledajte još