Rakija Fest u Mikser House-u

Izložba je postavljena u Mikser House-u a svi posetioci moći će da je pogledaju do početka VII Rakija Festa.

Na izložbi će biti predstavljeno 50 radova (koje su odabrali organizatori Rakija Festa), od poslatih 400 radova koji su tokom prethodne dve godine od kada traje izbor za najbolji dizajn etikete, pristizali na konkurse.

U zanimljivoj koncepciji i prostoru najvećeg balkanskog dizajn centra, svi posetioci Mikser House-a moći će da vide kakve su ideje vodile talentovane kreativce kao i pobedničke etikete koje su se našle u svim suvenirnicama.

Ujedno vas obaveštavamo da je otvoren Konkurs za novo idejno rešenje za etiketu flaše dunjevače kao zvaničnog suvenira grada Beograda za sezonu 2014. godinu pod nazivom „BGD 2014“.

Rakija Fest u saradnji sa Turističkom organizacijom Beograda (TOB) i portalom Designed.rs, treću godinu za redom, raspisuje Konkurs za dizajn etikete flaše dunjevače kao zvaničnog suvenira grada Beograda za sezonu 2014.

Radove možete poslati do 1. decembra na adresu: rakija@designed.rs

Pravo učešća imaju svi talentovani bez obzira da li se profesionalno bave dizajnom ili iz hobija.

O kvalitetu pristiglih radova odlučivaće žiri u sastavu: Aleksa Dmitrović (grafički dizajner), Slavimir Stojanović (grafički dizajner), Slobodan Jovanović Coba (grafički dizajner), Dejan Veselinov (direktor Tob-a), Lena Nešić (dipl. fotograf).

Pobednik će biti proglašen na VII Rakija Festu koji će se ove godine održati 14. i 15. decembra na novoj lokaciji, u Mikser House-u (Savamala).

Dodatne smernice o ovogodišnjem Konkursu možete naći na portalu Designed.rs: http://www.designed.rs/konkurs/konkurs_za_dizajn_etikete_flase_rakije_bgd_2014

Rakija Fest kao jedinstveni festival i najznačajnija manifestacija o rakijama kod nas kao i u Evropi, svojim VII sajmom, otpočinje saradnju sa Mikser House-om koji se sa svojim sadržajima, idejama i potpuno inovativnom formom prostora, savršeno uklapa u koncepciju Rakija Festa.

Kao i prethodnih godina, festival se održava uz podršku Turističke organizacije Beograda sa ciljem proširivanja ponude za strane turiste i pozicioniranjem Beograda kao City Break destinacije. Organizator festivala je Rakia Bar, poznati domaći franšizni koncept.

Pogledajte još