Da li je ovo novi scenario za "Ratove zvezda"?

"Krigla piva i kopija scenarija za nove "Ratove zvezda" na mom stolu", napisao je glumac pored fotografije koja je osvanula na Instagramu.

Za Fleminga se smatralo da je jedan od kandidata za ulogu u "Ratovima zvezda" u periodu kada se nagađalo da će njegov stalni saradnik Metju Von biti reditelj "Epizode VII". U međuvremenu rediteljska stolica je pripala Džej Džej Abramsu, ali izgleda da je Fleming, po onome što je okačio na Instagram, još uvek ozbiljan kandidat za jednu od uloga u fimu.

Biće zanimljivo videti da li će Fleming nakon ovog gafa i dalje biti u igri, nakon što je fotografija scenarija, iako je skinuta sa Instagrama, uspela da se vrlo brzo proširi internetom. Javnost sa velikom radoznalošću očekuje kakve će mere preduzeti kompanija Dizni, koja je producent ovog ostvarenja.

Flemingova kopija scenarija je iste boje kao i nekoliko scenarija koje je Abramsova producentska kompanija postavila na internet u julu, za koje se tada nagađaloda su predlošci za novi film iz serijala "Ratovi zvezda".

Međutim, nakon ovog postupka Fleming je možda umanjio svoje šanse da u filmu i zaista zaigra, jer je nedavno mlada glumica Sirša Ronan, koja je takođe javno objavila da će učestvovati na audiciji za film, na kraju ostala bez uloge u njemu.

foto: AP

"Nije trebalo ništa da pričam, učestvovala sam kao i svi ostali na audiciji, zaista mi je izgledalo uzbudljivo da se nađem u nekoj sceni sa svetlosnim sabljama. To bi bilo sjajno. Svako bi to poželeo", rekla je ona.

Fleming je pak imao svoj "samostalni incidentni put" u slučaju "Ratovi zvezda". U novembru je "greškom otkrio" da će Metju Von režirati "Epizodu: VII" za vreme intervjua o premijeri filma "Sedam psihopata" u Engleskoj, sada se desio i slučaj sa scenarijom na Instagramu.

Ostali engleski glumci za koje se nagađa da će učestvovati u filmu su Benedikt Kamberbač, Sajmon Peg, kao i Met Smit.

Veterani-glumci iz originalne glumačke ekipe se takođe spominju kao deo ekipe koja će ponoviti svoje uloge (Mark Hamil, Keri Fišer i Harison Ford), a preneki dan je otkriveno da će se sasvim sigurno u filmu pojaviti i robot android R2-D2.

"Epizoda: VII" je prva ukupno tri nastavka koliko je za sada Dizni planirao da snimi, nakon što je otkupio prava produkcije od Džordža Lukasa za 4 milijarde dolara prošlog oktobra.

Izvor: b92

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.