OKRŠAJ ŽIRIJA U X FAKTORU: Mislim da je upala uha uticala na tvoj sluh!

Poznato je da su ovo dvoje sudija do sada imali korektan odnos, ali novi promo video pokazuje njihov prvi sukob! Kiki u jednom trenutku koleginicu naziva “teta sa metlom”, međutim Kristina mu nije ostala dužna u toku emisije, te je na njegov komentar da je takmičarka grešila i da treba da poradi na vokalu, oštro I “bez dlake na jeziku” rekla: “Kolega, mislim da Vaša upala uha ostavlja ozbiljne posledice po Vaš sluh i brinem se za Vas!”.

Potom je ova članica žirija odlučno dala svoje mišljenje: ”Što se mene tiče ja sam prisustvovala pojavi još jednog svetskog glasa u X faktoru!” Međutim, tu nije kraj! Pošto je posle svih komentara sudija došao red I na glasanje, Lesendrić je, ipak, devojci dao prolaz, što je isprovociralo Željka Joksimovića! Nakon što je čuo Kikijev pozitivan odgovor, Joksimović se u čudu, misleći na Kristinin uticaj na poznatog rokera, obratio Kikiju, ali kroz osmeh: “Ubebila te ?! Pa ne mogu da verujem!"

Nova epizoda "X Faktora" je na programu u utorak uveče na tv Pink, a odmah nakon centralne emisije gledaoci će moći da vide i novu epizodu emisije "X Star".

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.