Donald Tramp odlepio za Anom Ivanović!

Jedna od najbogatijih ljudi na svetu Amerikanac Donald Tramp zaljubio se u jednu od najlepših teniserki sveta Srpkinju Anu Ivanović?!

- Tramp je na sastanku sa premijerom Ivicom Dačićem odmah rekao da Srbiju zna po Ani i Novaku. Rekao je da imamo najbolje tenisere, ali je odmah naglasio i da je Ana Ivanović najlepša sportistkinja na svetu. U jednom trenutku govoreći o Ani, Tramp je duboko izdahnuo, zagledao se kroz prozor u daljinu i rekao: Ona je najlepša žena koju sam u životu video... Jednostavno najlepša - naveo je izvor blizak iz kabineta predsednika Vlade.

Ivica Dačić i Tramp razgovarali su u Njujorku oko sat vremena o investicijama u Srbiji, a američki bogataš je 15 minuta posvetio srpskoj teniserki.

- Molim vas, pa zar je to sad važno?! Ljudti, to je bio ozbiljan sastanak o ozbiljnim, milionskim investicijama koje bi trebalo da stignu u našu zemlju. Gospodin Tramp jeste pomenuo gospođicu Ivanović, ali kao našu najbolju teniserku koja je uz Novaka Đokovića najbolja reklama za Srbiju u svetu - rekao je srpski premijer.

Izvor: Alo

Pogledajte još