PONELA JE ATMOSFERA: Šta se to dogodilo Ceci na sceni?

Pevačica je poznata po svojoj interakciji sa publikom, pa je tako bilo i ovoga puta. Prvo je pozdravila građane "srpske Atine", kako popularno zovu Novi Sad, a zatim se obratila ženama u publici.

"Drage moje dame, da li su ovde muškarci hrabri? Da li će moći da podnesu jednu"Oproštajnu večeru", pitala je Ceca, a onda je usledio vrisak i pevanje u glas. Usledio je blok starijih hitova, a zatim je Ceca počela da niže pesme sa novog albuma "Poziv".

Na scenu su zatim izašli trubači koji su Cecu pratili u pesmi "Dokaz" za koju je rekla da potiče iz njenog rodnog kraja - sa juga Srbije.

Publika je klicala Cecino ime, a ona je poželela da im kaže koliko oni njoj znače. "Obožavam vas! Vi ste moja snaga", poručila je pevačica pred punim Spensom.

U jednom momentu, Cecu je toliko ponela atmosfera da se izula, a pukao joj je i šav na haljini, ali ona peva kao da se ništa ne dešava. Dok Ceca đuska na sceni, spala joj je i minđuša.

Publika je bacala Ceci pokolne na binu, nakit, majice, a ona je sve pokupila. Dok je predstavljala muzičare i prateće vokale, pevačica je rekla "Devojke koje pevaju prate vokale..." i onda napravila štos: "Pa i ja sam još uvek devojka samo se za mene ne zna, a pošto mi je život toliko uzbudljiv, sada pesma "Mrtvo more"...

Od javnih ličnosti, na koncertu su viđeni Mile Kitić, vlasnik televizije Pink Željko Mitrović...

Cecini fanovi su pre koncerta nestrpljivo čekali 3 sata da uđu u dvoranu Spensa. Inače, Ceca će večeras održati prvi od ukupno dva koncerta u vojvođaskoj prestonici a u petak i subotu očekuje se i više.

Izvor: Kurir

Pogledajte još