FSS: Izjava Šukera provokacija

FSS je, posle sednice odbora za hitna pitanja, saopštio da je revoltiran i doživljava kao provokaciju najavu predsednika HNS-a Davora Šuker da će njegova zemlja odigrati prijateljski meč s takozvanom državom Kosovo, odmah po njenom priznanju od strane Svetske fudbalske federacije (Fifa).

FSS je, kako je saopšteno, pozvao sve članice fudbalske porodice da poštuju statute krovnih organizacija Uefa i Fifa, koji su po ovom pitanju veoma precizni.

Na sednici je zaključeno i da, na žalost, pregovori vođeni prethodnih dana s bivšim selektorom Sinišom Mihajlovićem nisu završeni produženjem saradnje, pa mu je upućena zahvalnost za postignuto na putu stvaranja respektabilnog tima, saopšteno je na sajtu FSS-a.

Na sednici je jednoglasno odlučeno da se u ovom trenutku ne počinje sa izborom novog selektora.

Vremenski rok za izbor selektora nije definisan, ali do toga neće doći sigurno pre održavanja naredne sednice skupštine FSS-a.

Odmah po okončanju jesenjeg dela sezone biće sazvana sednica Izvršnog odbora FSS-a, na kojoj će se pored redovnih pitanja naći tema zakazivanja sednice skupštine saveza.

Beta

Pogledajte još