Teves mi se nije javljao

MANČESTER, 13. jula 2009. (Beta-AP) - Trener Mančester junajteda Aleks Ferguson rekao je da mu se Karlos Teves nije javljao na telefon, niti odgovarao na poruke kada je želeo da ubedi argentinskog fudbalera da ostane u klubu.

Ferguson je novinarima u ponedeljak rekao da je pokušavao da zadrži Tevesa pre nego što mu je istekao dvogodišnji ugovor o pozajmici.

"Odavno sam pomišljao da će Teves otići. Mislim da je možda dogovorio transfer negde u januaru, jer sam razgovarao sa njim iste noći kada smo igrali sa Interom (u martu), ali minikada nije odgovorio", rekao je Ferguson, što je bilo prvi put da javno priča o Tevesovom ostanku.

"Zvao sam ga tokom praznika i nije mi se javio, dva puta sam mu slao poruke i ni na njih mi nije odgovorio, tako da je očigledno odavno odlučio. Bio je dobar igrač i dobro je igrao za nas. Ali, očigledno je sam procenio i odlučio da ode negde", kazao je trener Junajteda.

Šampion Evrope i Engleske želeo je da izdvoji 25,5 miliona funti da otkupi Tevesov ugovor, ali izgleda da se napadač odlučio za gradskog rivala Mančester siti.

Pogledajte još