Stojanović: Svi bismo voleli da je uvek ovako

"Svi želimo da uvek ovako igramo i bili bismo radosni zbog toga. Sazrevamo, ali još smo debelo, debelo u radu. Tek sada ekipa počinje da dobija 'fizionomiju'", rekao je Stojanović novinarima na stadionu Zvezde.

Crveno-beli su u meču bez publike preokrenuli rezultat i slavili sa 4:1 u meču 13. kola. Meč je odigran pred praznim tribinama zbog suspenzije stadiona posle incidenata u derbiju protiv Partizana.

"Šteta što nije bilo publike jer je igra bila otvorena i viđena je velika želja za pobedom obe ekipe. Igralo se bez kalkulacija, bilo je lepih akcija. Na sreću, mi smo bili efikasniji i osvojili važne bodove", rekao je Stojanović.

Trener Slobode Ljubiša Stamenković takođe je kazao da mu je žao što nije bilo publike, a dodao je da je ovo i jedno od gorih izdanja njegove ekipe.

"Kada padne pet golova, a poništi se još nekoliko, to znači da je bilo tempa i dinamike. Poštovali smo dogovor 20 minuta i kao plod toga došao je prvi gol, a posle toga smo igrali sporije i nedisciplinovano i Zvezdini špicevi su uspevali da dođu do završnice", rekao je Stamenković.

Beta

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.