Dok nas smrt ne razdvoji: Rediteljski debi Mikija Manojlovića ponovo u Beogradu!

Reč je intrigantnoj porodičnoj drami koja se događa sedamdesetih godina prošlog veka u Zagrebu, o ljubavi koju je teško sačuvati, o odrastanju, o životu i smrti. Drama ima mnogo autobiografskih elemenata: „Mislim da je način na koji smo odrasli i ono što nam se događalo u detinjstvu ono što nas oblikuje za cijeli život. Stalno se vraćamo tim istim temama. Ne možeš znati ko si dok se ne osvrneš na svoju prošlost", izjavila je Mira Furlan.

(old_image)

ULAZNICE S POPUSTOM

Sledeće izvođenje predstave Dok nas smrt ne razdvoji u Beogradu je u petak, 29.11. u 19.30 sati u Radionici integracije - Braće Krsmanović 28a (Bara Venecija).

Ulaznice sa popustom od 30% mogu da se rezervišu, kupe ili poruče putem telefona 011/2030-570, preko sajta www.ticketline.rs kao i sat vremene pre početka predstave u prostoru Radionice integracije.

"Pred sobom imate četiri majstora, godinama i na najvišem umetničkom nivou višestruko dokazivanih u pozorištima, televiziji, filmu i jasnom javnom govoru sasvim primerenog osvešćenom biću teškog vremena koje živimo. Mira Furlan, Jasna Đuričić, Anita Mančić, Miki Manojlović uz raskošni talenat Jovane Gavrilović jesu družina koja zaslužuje poštovanje," rekao je Miki Manojlović o ovoj predstavi.

"Budite strpljivi, pažljivi i kada predstava u kojoj ćete, siguran sam, veoma učestvovati i postajati njen deo, bude bolela postaćete sasvim uvereni “da je kazalište čarobno”. Za razliku od života."

(old_image)

DOK NAS SMRT NE RAZDVOJI Mira Furlan
Režija:
Miki Manojlović
Lica:
Blanka: Anita Mančić
Ljubić: Jasna Đuričić
Martin: Miki Manojlović
Mina: Jovana Gavrilović

Radionica Integracija

Od septembra 2008. godine, Radionica Integracije radi na kreiranju i realizaciji programa namenjenih slepim, slabovidim i osobama sa drugom vrstom invaliditeta ali i svim ostalim pokolnicima kvalitetnog stvaralaštva i biranih umetničkih vrednosti.

Cilj Radionice Integracije takođe je da osobe sa invaliditetom ne ostanu samo posmatrači kulturnih dešavanja u Radionici već da budu istinski učesnici i stvaraoci naših programa.

Osim rada na programima, organizovanja susreta sa umetnicima i drugih oblika druženja osoba sa invaliditetom, Radionica Integracije svoja nastojanja usmerava i na šire građenje odnosa sa institucijama. Taj rad – postepen, uporan i strpljiv – usmeren je ka motivisanju, angažovanju članstva i neposrednoj saradnji sa rukovodstvima organizacija osoba sa invaliditetom, sa kojima su već uspostavljeni čvrsti i obostrano inspirativni kontakti.

Radionica takođe radi i na animiranju najšire javnosti, što većeg broja takozvane “videće” publike, kojoj predstavljamo talente, sposobnosti, umeća i nemala dostignuća osoba sa ivaliditetom.

Radionica Integracije se nalazi u ulici Braće Krsmanović 28a (Bara Venecija)
(old_image)

Pogledajte još