Lalatović ljut na sudiju posle poraza od Partizana

"Igrali smo odlično, ali ne možemo protiv 12, 13, 15 ili 17, ne znam koliko ih je bilo, jako je teško pobediti. Imali smo dve stopostotne šanse, a nisu nam svirana minimum dva penala. Ostavili smo srce na terenu, izgarali svih 90 minuta", rekao je Lalatović za televiziju Arenasport posle utakmice.

Voždovac je izgubio od Partizana sa 0:1, a njegovi fudbaleri su tražili da sudija Miodrag Gogić u drugom minutu sudijske nadoknade dosudi penal, pošto je lopta u ruku pogodila igrača Partizana Nemanju Petrovića, u šesnaestercu.

Lalatović je novinarima posle utakmice rekao da se na televizijskom snimku vidi da je njegova ekipa oštećena i da bi on u toj situaciji "i neprijatelju svirao penal".

"Moji igrači su imali veliku želju, da probamo da iznenadimo šestostrukog pravaka države, ali to je danas bilo jako teško. Videli ste šta se sve dešavalo. Partizan je dao gol iz lepe kontre, a mi smo imali dve stopostotne šanse, koje je bilo teže promašiti nego dati. Mogu da kažem da smo oštećeni za čist jedanaesterac, na snimku se vidi da je njihov igrač igrao rukom, ja bih to svirao i neprijatelju", rekao je on.

"Zato nam je fudbal tu i gde jeste, idemo nizbrdo i to ne valja. Zato igramo u Evropi kako igramo. Ako neko mora da bude prvi, ja nemam ništa protiv toga, ali ne želim da niko umanjuje moj i kvalitet i rad mojih igrača. Bilo je teško dati gol, pošto su oni napravili bedem ispred gola", dodao je on.

Trener Voždovca rekao je da ne želi da umanji pobedu Partizana, pošto su crno-beli igrali dobro i istakao da je njegova ekipa pokazala da može ravnopravno da igra sa najboljim srpskim klubovima.

"Pokazali smo da ovaj tim, koji je bio spreman za drugu ligu, može da se nosi sa najboljima, pokazali smo to i protiv Vojvodine, Čukaričkog, Zvezde i danas protiv Partizana. Ali izgleda da smo mi još mali klub za Partizan. Oni su danas odigrali dobro, ne želim da umanjim njihovu pobedu, ali greške koje se dešavaju i ljudi koji to treba da vide, a ne vide... Zato nam je fudbal tu gde jeste",
rekao je Lalatović.

Beta

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.