Upuctvo: Kako da provedete najluđu "najluđu noć" ikada? #1

Već u novembru polako kreće postavljanje novogodišnjih dekoracija po gradu, koje me jasno opominju da imam još manje od pedeset dana do jednog od najvažnijih dana u godini. Ma šta koji moj "jednog od najvažnijih" - NAJVAŽNIJEG! Ovo u mojoj glavi pali alarm da je došao poslednji rok za početak priprema za pripremu pripreme za Novu godinu. Za uspešan novogodišnji plan potrebno je znati pre svega gde je dočekuješ:


1. Klub/kafić/kafana/restoran

2. Kućna žurka

3. Intimna varijanta na gajbi ili u hotelu/motelu (Pitbullovi obožavaoci da ne pevaju dalje)

3,5. Ne uzimam u obzir ove što putuju u inostranstva i ove što idu na trgove, jerbo su u velikoj manjini, ali će i oni biti spomenuti u nekom trenutku.

Kada ste odlučili gde slavite, učinili ste prvi korak ka NAJBOLJOJ NOVOJ GODINI IKADA, ali pred vama su još mnoge važne odluke poput: šta obući, sa kime ćeš ići, kako ćeš ići i sve ostalo. Zato ću se ja, dragi čitaoče ili draga čitateljko, potruditi da ti u ovom i nekoliko narednih tekstova pomognem da uz simboličnu naknadu meni i ti provedeš najmegaekstranadultrakulsuper najluđu noć ikada! Krenućemo od izbora mesta proslave.

Proslava u klubu, restoranu, kafiću ili kafani:

Odlučili ste se za provod na masovnom okupljanju prepunom entuzijasta sličnih vama?! Čestitam! Ovo je odličan izbor, mada, kad je proslava Nove godine u pitanju, nema pogrešnih izbora! Bitno je samo da se proslavlja!

Ključ uspeha je dobra priprema i logističko-taktičko sakupljanje informacija! Pre svega, treba napraviti kvalitetnu tabelu u Microsoft Excell-u, u koju ćeš pažljivo beležiti sve relevantne podatke u vezi sa sedamsto dvanaest hiljada Fejsbuk poziva, reklamama na radiju i na internetu, sve informacije sa svakog letka koji budeš dobio ili dobila na ulici i posebna kolona za super-ekstra-mega žurke za koje čuješ u prolazu ili u kafićima. Tabela je neophodna, jer od tolikih najluđih provoda, najboljih bendova, najpoznatijih DJ-eva, najjače atmosfere, najjeftinijih uslova, neograničenih konzumacija, vrhunske hrane, ekskluzivnih gostiju, ekstra riba/galantnih momaka i gostovanja mađioničara Big Laleta sa svojim monstruoznim zecom od 39 kilograma i roze očima kao albino Sajlas iz "Da Vinčijevog koda", čovek ne može da izabere pravilno ako ne baci sve u tabelu.

U tabelu je naročito bitno uneti sledeće informacije: u kom renomiranom establišmentu se održava žurka, koliko košta ulaz, da li je konzumacija neograničena, da li su u pitanju 'samo najkvalitetnija strana pića', da li će biti hrane i ako hoće koje dve kriške salame i od kog proizvođača su u pitanju, da li je u pitanju 'najluđi' ili 'najbolji' provod, koju od najboljih muzika u gradu možemo da očekujemo, da li su devojke koje tamo dolaze 'najlepše' ili 'najzgodnije'/da li su gospoda koja tamo dolaze 'ekstra' ili 'urbani', da li će provod biti 'nezaboravan" ili neće, kao i da li se očekuje gostovanje Big Laleta i zeca? (ja najozbiljnije gotivim tog zeca iako je isti verovatno umro 3 puta od kada sam ga ja prvi put video, a ovo su mu potomci)

Zatim, nakon što ste uneli sve informacije, pomoću vrlo kompleksnog algortma od kog bi se postideo i Džon Forbs Neš junior, u našem narodu poznatiji kao Rasel Krou, treba međusobno uporediti sve podatke. Ja ću vam ovu uslugu pružiti za tričavih 50 evra, inače Nemci to naplaćuju po 200 i više. Prema istraživanjima naučnika instituta Stenford, pomoću pravilno prikupljenih i unetih podataka, ovaj algoritam u čak 94% situacija obezbeđuje najbolji provod za Novu godinu.

Pravilan izbor mesta na kom ćete proslaviti Novu godinu je prvi i esencijalni korak u tome da i ti provedeš ovu najluđu noć onako kako jednoj ovako bitnoj večeri dolikuje. Nadekstra bitno je odlučiti se na vreme, a NAJKASNIJE krajem novembra ili početkom decembra. Nemojte da vas mrzi da pravite Excell tabele i skupljate podatke, a što se tiče obrade istih, možemo i za 35 evra da se dogovorimo, samo mi se javite preko redakcije.

Nastaviće se...

Pogledajte još