Šta je Šerifovićka odgovorila na pitanje o svom seksualnom opredeljenju?

O svom seksualnom opredeljenju pevačica je sve rekla u filmu i ostavila je da se to sazna iz njega. Premijera filma je 27. novembra u centru Sava, a Marija je napisala i knjigu "Ispovest" koja će biti uskoro u prodaji.

Osim o seksualnom opredeljenju, Marija u filmu prikazuje i svoje porodične "tajne". "Najteže mi je bilo da snimi deo filma "Oproštaj" gde otkrivam neke stvari iz mog porodičnog života", ispričala je Marija.

"Film se sastoji iz osam delova: spasenje, pobeda, oproštaj, energija, sudbina, vera, istina... "Istina" je epizoda u kojoj se susrećemo sa raznoraznim ljudima od predsednika države preko mojih kolega i raznoraznih ljudi koji su prošli taj foto-aparat pokušavajući da pronađu istinu o tome ko je i šta je Marija Šerifović.

U "Pobedi" ćemo gledati fenomen Evrovizije i moje pobede i bezbroj neobjavljenih snimaka iz Beograda i Helsinkija. Nakon toga ide "Oproštaj" i to je meni lično najteži deo gde ja pojedinim članovima moje porodice opraštam puno toga, ali nikad ne zaboravljam. U "Sudbini" ćete imati priliku da pogledate nekoliko priča koje su sudbinski odredile moj život od načina dolaskom na ovaj svet do nekih drugih situacija o kojima apsolutno ništa ne znate, a saznaćete. "Tajna" je epizoda u koji se bavimo najintomnijim pitanjima koja smo radili na tom putovanju. Tek nakon ove ispovesti ja mogu svoj posao da radim onako kako treba", otkrila je Marija.

Posle učešća Slavka Kelezića u takmičarskom šou programu "X faktor", javile su se spekulacije da se Marija zabavljala sa njim.

"Slavko Kelezić me je zvao nakon učešća u "X faktoru" da mi kaže da je ljut na mene zbog komentara na Tviteru da nisam zadovoljna njegovim nastupom. On je bio moje letnje vatanje u bazenu",
odgovorila je Šerifovićeva.

Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.