SVE MU OPROSTIO: Čupo zvao Miću da mu peva na svadbi!

Iako je Lepi Mića iz rijalitija „Farma“ diskvalifikovan zbog vređanja na nacionalnoj osnovi u toku svađe sa Jelenom Golubović, Čupo Kalač, koji planira da se oženi rediteljkom ne zamera ništa pevaču, a njih dvojica su se u subotu uveče provodili na jednom beogradskom splavu. Pored toga što su se veselili i nazdravljali, Čupo se dogovorio sa Mićom da će mu baš on pevati na svadbi sa Golubovićevom.

Pošto je Čupo izašao iz rijalitija pre Lepog Miće, imao je vremena da se prilagodi spoljnim uslovima, ali i da napravi planove koje će realizovati kada njegova draga izađe iz „Farme“. Uz dobru muziku, piće i atmosferu ovo dvoje farmera je uživalo do ranih jutarnjih sati, a da je među njima sve u redu pokazuju i fotografije koje je zabeležio naš fotoreporter na splavu „Akapulko“. Kako „Alo!“ saznaje, Čupo je stekao poverenje u Lepog Miću za kratko vremena i isto veče ga pitao da mu peva na svadbi, što je pevač odmah sa zadovoljstvom prihvatio.

Informacije do kojih smo došli, potvrdio je i Lepi Mića, koji je ispričao i da se odlično proveo sa Kalačem:- Čupo mi uopšte ne zamera na rečima u „Farmi“, a kao što sam već rekao, ja i ne smatram da sam nekoga uvredio. Našli smo se na jednom splavu i odlično se proveli. Baš smo porazgovarali o svemu i bilo je baš lepo. Čupo me je pitao da li želim da pevam na njegovoj i Jeleninoj svadbi i ja sam naravno pristao. Biće mi zadovoljstvo da nastupim na venčanju mojih dragih prijatelja, Jelene i Čupe - izjavio je Mića za „Alo!“.

Podsećanja radi, Lepi Mića nakon izgovorenih reči u svađi sa Jelenom Golubović koje su protumačene kao govor mržnje, diskvalifikovan je iz rijalitija „Farma“. Jelena mu je rekla da je on srpski nacionalista, a Mića je pobesneo i nekoliko puta ponavljao:

- Da, ja sam srpski nacionalista sa ponosom, a ti se je*eš sa Turcima - vileneo je tada Lepi Mića, koji je nakon diskvalifikacije na konferenciji za novinare izjavio da on ne misli da je ikoga uvredio, ali da se izvinjava ako se neko našao uvređen.

Izvor: Alo

Pogledajte još