POSLE POŽARA: Marija Kilibarda i Ivan Ivanović otvaraju novi lokal

Kada su se prošli put udružili i otvorili klub, Marija Kilibarda i Ivan Ivanović su doživeli peh. Njihov „Central park“ je u požaru izgoreo, ali dvoje voditelja ne odustaje, tako da sada planiraju da otvore bar.

- Tačno je, Ivan i ja smo ponovo zajedno u ugostiteljskom poslu, ali nismo sami, vać smo se s nekoliko drugara iz „Central parka“ udružili. U pitanju je bar. Otvaranje će biti u decembru, ali još ne znamo tačan datum, a bogami, ni ime - potvrdila nam je Marija Kilibarda svoje planove sa Ivanom Ivanovićem.

Ivan i Marija često ističu kako su i privatno najbolji prijatelji, te da se i poslovno dopunjuju. Tako su i inicijalno započeli posao s prethodnim lokalom. Od kada im se desio peh sa „Central parkom“, koji je u požaru izgoreo prošlog decembra, počeli su sa planovima.

Novootvoreni bar nalaziće se u blizini Kalemegdana.

I njihove kolege sa TV Prva kažu da su voditelji već neko vreme planirali da onovo krenu u ugostiteljske vode.

- Od kada se desio nesrećni slučaj sa prethodnim restoranom, oni planiraju da otvore novi. Oduvek se ta priča provlačila i taj njihov plan da se ponovo uortače na snazi je - kažu za „Blic“ njihove kolege s televizije na kojoj su oboje zaposleni.

Uz prskalice i vatromet i veliki hit Frenka Sinatre „Njujork, Njujork“, otvoren je „Central park“ u junu prošle godine. Prelepu baštu, nedaleko od Kalemegdana, posetilo je oko hiljadu ljudi, među kojima i dosta poznatih ličnosti.

Sredinom decembra prošle godine „Central park“ je izgoreo do temelja. Požar je zahvatio i susednu zgradu. Tokom gašenja požara, lakše su povređena tri vatrogasca.

Najviša voditeljka

Marija Kilibarda slovi za jednu od najviših žena s naše javne scene, sa 182 centimetra. Njena visina je posebno došla do izražaja u šouu „Tvoje lice zvuči poznato“, koji vodi s glumcem Petrom Strugarom, koji je znatno niži od nje. Čak je i žiri počeo da zbija šale s Marijom, te je sve češće savetuju da dolazi u ravnoj obući.

Izvor: Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.