Radonjić: Mega opomena za sledeće utakmice

"Mi ne smemo da dozvolimo iznenađenja na našem parketu i zato smo želeli da dobro pristupimo meču sa Megom. Kontrolisali smo njen potencijal i skokom napravili prednost", rekao je Radonjić novinarima posle utakmice u hali Pionir.

Crvena zvezda je u Pioniru savlada Mega Vizuru sa 86:78 u poslednjoj utakmici 9. kola Jadranske lige.

Iako su crveno-beli na početku treće četvrtine imali ubedljivu prednost, Mega je u poslednjoj deonici uspela da izjednači.

"Tih nekoliko minuta smo morali da se konsolidujemo i da ne dozvolimo Megi da nam uzme bodove. U Evroligi ovakve stvari ne smeju da nam se dešavaju i to nam je opomena za sledeće utakmice", kazao je Radonjić.

Košarkaš Zvezde Luka Mitrović rekao je da njegova ekipa mora da smanji "prazne minute".

"Pad u igri je bio neshvatljiv, ali na vreme smo se konsolidovali. Već se okrećemo utakmici sa Makabijem u Evroligi i moramo da ispravimo greške i smanjimo prazne minute, koje ekipe u Evroligi i te kako znaju da kazne", rekao je Mitrović.

Trener Mega Vizure rekao je da njegova ekipa odigrala dobar meč, ali da je Zvezina igra u odbrani odlučila utakmicu.

"Pokazali su da su ozbiljnija ekipa od nas. Iskoristili su rupe u našoj igri, čiji je uzrok jaka odbran Zvezde. Na momente smo bili dobri, ali da bi se dobila Zvezda, treba biti dobar u kontinuitetu", rekao je Dejan Milojević.

Beta

Pogledajte još