Šta kom znaku ne smete da kažete ?!

Ovnu: Javiću ti se

Dopustiti da vas ovan čeka je veoma loša ideja, naročito ako je nešto važno u pitanju. Jedina stvar koja će ih više iznervirati od činjenice da su morali dva puta da vas pozovu je ta da im se uopšte ne javite.

Biku: Izgorela mi je večera

Između Bika i hrane ne bi trebalo ništa da se ispreči. Naročito ne zagorela večera koju je željno očekivao.

Blizancu: Zašto se ne smeješ?

Blizanci su veoma direktne osobe i uživaju da budu u društvu duhovitih ljudi. Ukoliko se ne nasmeju vašoj šali, nemojte ih pitati zašto ako niste spremni da čujete iskren odgovor.

Raku: Poranili smo

Rakove nerviraju ljudi koji se negde pojave ranije.Srećniji bi bili ukoliko zakasnite pet minuta, a ne da poranite. Drugim rečima, ne žele da ih uhvatite nespremne.

Lavu: To lepše izgleda na...

Lavovi vole da budu najbolje obučeni. Zato, ako nemate da kažete nešto lepo o njihovom izgledu, bolje nemojte da kažete ništa.

Devica: To nema veze ni sa čim

Device su veoma pedantne. Vole organizaciju i red, naročito u načinu izražavanja. Ne podnose gramatičke greške.

Vagi: Utišaj muziku

Vage vole da do kraja pojačaju svoje omiljene pesme. Kada im kažete da utišaju muziku, to je kao da ste im rekli da je Sunce prestalo da sija.

Škorpija: Prepuštena si sama sebi

Škorpije se možda i najviše vezuju od svih drugih znakova. Ne nose se dobro sa raskidom ili bilo čim drugim što im daje osećaj napuštenosti.

Strelcu: Moj život je tako težak

Strelac se neće sažaliti na vas ako stalno kukate. On ne voli to da sluša i ukoliko nastavite da kukate to može uticati na vaše prijateljstvo.

Jarcu: Pozajmi mi novac

Jarčevi su veoma brižni i vole da daju onima kojima je nešto zaista potrebno, ali ne vole da pozajmljuju novac.

Vodoliji: Neka neko drugi to očisti

Ukoliko ste osoba koja gde god ode napravi nered, ne očekujte od Vodolije da vam dugo bude prijatelj. Vodolije su veoma organizovane i odgovorne.

Ribama: Da li čuješ šta pričaju o tebi?

Ribe vole da ih drugi poštuju i ne provode vreme u tračarenju. Ne vole da učestvuju u ogovaranju, ali isto tako ne vole ni da budu predmet ogovaranja. Njima je najvažnije poverenje.

Izvor: B92

Pogledajte još