Proglašene su najnebitnije poznate ličnosti!

Magazin GQ objavio je listu najneuticajnijih poznatih ličnosti u 2013. godini na kojoj su se našli Džastin Biber, Majli Sajrus i mnogi drugi.

Magazin GQ objavio je listu najneuticajnijih poznatih osoba u 2013. godini na kojoj su se našle ličnosti različitih zanimanja i profila: od sportista, pevačica, pa do političara.

Za najnebitniju poznatu osobu na svetu proglašen je Denis Rodman. Nekadašnjem američkom košarkašu pripalo je ovo neslavno priznanje zato što se družio sa severnokorejskim diktatorom Kim Džong Unom, što se u američkim medijima graničilo s izdajom.

Na šestom mestu ove nepopularne liste našla i Majli Sajrus. Kako su rekli iz magazina GQ, pevačica pokušava da uništi i poslednju finu devojku u Sjedinjenim Američkim Državama i da joj to i te kako polazi od ruke.

Na ovoj listi našao se i aktuelni predsednik Sjedinjenih Američkih Država Barak Obama, jer, kako pišu u ovom magazinu, “ne radi ništa”.

Pored Rodmana, Sajrusove i Obame, na ovoj nepopularnoj listi našli su se i Džastin Biber, Lejdi Gaga, Rajan Rejnolds i Vil Smit.

Izvor: Telegraf

Pogledajte još