Tuča naprednjaka u centru Vranja

Prema nezvaničnim informacijama, koje su sa više strana potvrđene Južnim vestima, sinoć oko 23,30h je došlo do tuče visokih funkcionera SNS-a u Vranju.

Prema tim navodima u tuči je učestvovao i narodni poslanik Dragan Nikolić Nika.

Ipak, Nikolić to oštro demantuje. On tvrdi da je u vreme kada se navodno desila tuča bio na drugom mestu.

- Ja ni u kakvoj tuči nisam učestvovao! Reč je nekakvoj sinhronizovanoj akciji policije sa ciljem da ja budem uvučen u sukob. Taj Slobodan Petrović protiv koga sam podneo krivičnu prijavu i koji mi preti je ušao u restoran u kome sam sedeo sa prijateljima i saradnicima i vređao me, nakon čega sam napustio kafanu, o čemu mogu posvedočiti konobari. Ja dodirne tačke sa tim sukobom nemam - kaže Nikolić.

On noćašnje događaje definiše ka još jednu režiju načelnika vranjske policije Slađana Velinovića i kriminalnih krugova u gradu.

- Pa, da je sve to tačno, svi bismo bili privedeni i ne bi mi pomogao ni poslanički imunitet. Sve je čista izmišljotina! - kaže Nikolić.

U policiji kažu da nisu dobili dojavu o bilo kakvom narušavanju javnog reda i mira.

- Na području Policijske uprave u Vranju 25. novembra ove godine registrovana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj  je jedno lice zadobilo lake telesne povrede. Nije bilo registrovanih prekršaja iz oblasti javnog reda i mira - stoji u saopštenju policije.

Ipak, kako je Južnim vestima potvrđeno u Zdravstvenom centru, oni su noćas zbrinjavali osobu povređenu u tuči.

Prvu informaciju o navodnoj tuči objavio je na svom Fejsbuk profilu Slobodan Petrović, raniji predsednik omladine SNS-a, navodeći da je on bio žrtva.

Petrović je naveo da je njega i njegovog prijatelja napalo čak 7 najviših partijskih funkcionera SNS u Vrnju.

Kako tvrdi, njegov prijatelj je lakše povređen, dok je njemu polomljen nos.

Izvor: Južne vesti

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.