Evo zašto je bolje izlaziti sa devojkom koja voli knjige

Evo i zašto...

Ona ima principe
Knjige sadrže savete, naravoučenija, pouke života... Devojka koja čita razume dublje poente u životu, ne zadržava se samo na površnosti stvari.

Kompleksne su
Ako želite s nekim da provodite vreme do kraja života, treba vam neko ko je kompleksan i ume da misli. Nekoga ko nije predvidljiv i koga nije tako lako "pročitati". Načitana žena ima slojeve i slojeve koje morate da probijate pre nego što dođete do nje. Emocije koje su dublje nego površne ideje i reči filozofa, genija, umetnika u duši...

Pored nje ćete dobro izgledati
Nećete biti ponosni na nju samo zbog njenog dobrog izgleda. Kada vidite kako lako stupa u kontakt s ljudima i zadivljuje ljude njenim socijalnim veštinama, napokon ćete shvatiti da je za savršenu ženu potrebno mnogo više od dobrog izgleda.

Lako ju je zadovoljiti
Njoj ne trebaju dijamanti, najnovija odeća ili skupoceni automobili. Ona je žena koja razume šta je zaista bitno u životu. Znaš da se za tebe neće udati zbog novca ili socijalnog statusa. Ona traži što i svaka heroina u njenim knjigama - ljubav.

Produhovljena je
Dobra stvar kada su knjige u pitanju je to što možete da odete na kraj sveta i upoznate razne običaje i kulture, a da ni ne mrdnete iz kreveta.

Ne igra igrice
Nisu joj potrebne igrice kako bi pokazala šta želi, kada već ima knjigu punu likova. Ona stalno koristi svoju maštu, ali joj je potrebno da oseti stvarnost kada je u društvu ljudi.

Samostalna je
Ona ne želi da bude sa svojim muškarcem sve vreme. I njoj je potrebno vreme kao i vama, a takođe neće povisiti ton ili biti dosadna, jer to jednostavno nije njen stil.

Ona je seksi
Inteligencija uzbuđuje.

Može da održava konverzaciju
Može biti da je ona prva devojka sa kojom uopšte uspevate da održite kvalitetan razgovor. Ne samo neko koga slušate i čekate da što pre završi pa da možete da odete.

Izvor: 24 sata

Pogledajte još