Pogledajte mladića koji je podelio žiri: Željko mu zamera da kalkuliše!

Nastup Miloša Bajata oduševio je većinu žirija, ali ne i Željka Joksimovića koji je mislio da je momak iskalkulisan i da nije dovoljno rokenrol

Za razliku od svojih kolega Joksimović je zamerio Milošu na izboru pesme:

- Ne bih se složio sa svojim kolegama. Ti si super u tom nekom stilu, ali ako si već u roku, treba da budeš još više rok. Rok nema alternativu.

Ekscentrični roker je objasnio Željku da razume šta želi da mu kaže i da je najiskrenije želeo da prvo dobije poverenje publike i žirija, pa je zato izabrao malo komercijalniju pesmu.

- Poželeo sam da prvo steknem vaše poverenje, pa onda da vratim rokenrol tamo gde mu je mesto u Srbiji i region- rekao je Miloš. Kristina je bila oduševljena odgovorom, dok je Željko rekao da je to mala kalkulacija I da mu se to ne dopada, ali je, ipak, takmičara upitao da otpeva još jednu pesmu.

Nakon što je uspešno podigao publiku I žiri na noge po drugi put, sudije su bile blagonaklone, te se Miloš plasirao u sledeći krug takmičenja. Međutim, i kada je otišao sa scene, nastavila se polemika u žiriju. Željko je ostao pri svom mišljenju da Miloš kalkuliše (kao dao n isto to nije radio nikada u svojoj karijeri) i da to nije dobro, pa mu je Emina kroz osmeh rekla: “Željko bre, svi kakulišemo!”

Pogledajte još