Marija Šerifović: Ne bih ponovo pevala na mitingu neke stranke

Pobednica takmičenja Pesma Evrovizije 2007, istakla je da je za nju nije bio najveći uspeh pobeda na ovom muzičkom takmičenju, već to što je nakon slave ostala normalna.

„To je bila moja najveća nagrada, i mislim da bi trebalo da bude najveća nagrada svih nas: biti isti pre i posle“, kaže pevačica Šerifović i objašnjava: „Ja sam tad bila dete koje je imalo 22 godine a dogodilo mi se ludilo, dogodila mi se neverovatno velika popularnost, dogodio mi se veliki novac a ja i dan danas stojim ovde potpuno normalno i pričam sa vama, posle toga možemo da idemo da popijemo kafu ili jedemo sarme i razgovaramo o čemu god želite“.

Marija Šerifović je rekla kako je oduvek znala kako će se baviti muzikom, ali kako kaže, nije znala šta to sve sa sobom nosi.

„Kad počinjete nečim da se bavite vrlo je važno da procenite svoje kvalitete, ali kad to jednom realno uradite, za one koji su carevi kao što sam ja, samo je nebo granica“
, kaže ona samouvereno.

Marija tvrdi da kad je otišla da predstavlja Srbiju na Evroviziji nije imala strah od neuspeha, jer je verovala u sebe, jedino se pitala da li će biti dovoljno dobra onima koje predstavlja.

„Ja sam se brinula ako ne budem ušla u polufinale da li će me obesiti na Trgu republike, ali kad sam ušla u finale i pobedila onda sam shvatila da to i sve i nije toliko bitno“
, kaže pevačica Šerifović i tvrdi da joj je period nakon pobede na Evroviziji bio "najvaći test u životu".

Pogledajte još