Rajo Božović: Niti sam ja seljak, niti je Vešović rob!

"Neću da polemišem s upravom Crvene zvezde. Bio sam spreman na kompromis od prošle godine. Nek me Džajić i Stojadinović pozovu, a ne da se ja prepucavam s Čovićem. Nek plate dug za Kadua i Vešovića i nek prijave taj transfer u Espanjol, ako ga imaju. Ja ću braniti samo interese svog klijenta. Ja sam dao slučaj na arbitražu mimo volje Vešovića. Dečko nije izdao klub, a duguju mu još 100.000 evra. Niti sam ja seljak, niti je Vešović rob. Problem nije u nama, već na Marakani", kaže Rajo Božović.

Marko Vešović kaže da je tri godine na Marakani, da nijedan eksces nije napravio, te da pošteno gine i bori se za Zvezdin grb i da će nastaviti to da čini.
"Reći ću samo da se ja ništa ne pitam, već moj agent Rajo Božović, koji vodi moju karijeru i kojem 100 odsto verujem. Sad je na njemu i na ljudima iz kluba da pokušaju da pronađu dobru volju, ako je dogovor uopšte moguć" rekao je Vešović.

U Crvenoj zvezdi kažu da je Marko Vešović od januara primio 111.000 evra, najviše od svih igrača, te da je pri poslednjoj raspodeli para tražio da bude uplaćen drugim igračima.

"Ne možemo da isplatimo ceo dug prema igračima, pa tako i prema Vešoviću. Svesni smo da svako od njih može da tuži i dobije klub. Od njihovog morala i ljubavi prema Zvezdi sve zavisi. Oni su ti koji odlučuju, ali je sigurno da će novac kad-tad dobiti. Da imamo pet miliona evra, odmah bismo ih isplatili" rekao je direktor Zoran Stojadinović.

Izvor: Kurir

Pogledajte još