Ljubavni horoskop za 27. novembar

Ovan

Današnji palnetarni aspekt vas ohrabruje da se predate osećanjima koja već bugo vremena suzbijate. Slobodno se prepustite. Recite voljenoj osobi koliko je ona ustvari voljena. Napišite pesmu ili joj otpevajte serenadu. Vaša današnja romantična strana će biti izuzetna i bilo bi šteta da je ne iskoristite.

Bik

Danas ćete biti emotivniji nego što je to za vas uobičajeno. Vrlo lako će vas poremetiti pesma koja vas podseća na staru ljubav, ili ćete je sresti u prolazu. Nemojte to uzimati suviše tragično. Ako ste u vezi, objasnite partneru kako se osećate i stavite mu do znanja da vam je potrebna pažnja i ljubav. Tako ćete sprečiti da budete povređeni.

Blizanci

Ako ste u poslednje vreme imali sumnje po pitanju ljubavi partnera prema vama i uopšte po pitanju vaše veze, danas ćete napokon da se opustite. Zvezde vam donose sigurnost i samopouzdanje koje vam je nedostajalo. Pored toga, ako ste se pitali da li su vaše emocije uzajamne, danas ćete i za to dobiti potvrdan odgovor. Uživajte!

Rak

Vi se zalažete za slobodu izražavanja. Međutim, mogli biste se danas naći u neprijatnoj situaciji, jer ćete svoja najdublja osećanja izneti ljudima koji vas neće razumeti. Neke stvari je bolje zadržati za sebe. Ako imate nešto da kažete, neka to bude direktno partneru u četiri oka. Govorite iz srca i budite iskreni.

Lav

Danas ćete dobiti poruku vezanu za vaš ljubavni život od neke osobe čije mišljenje vam veoma mnogo znači. U odnosu sa osobom do koje vam je stalo, štedite reči i svoje emocije iskažite delima. Danas vam zvezde šalju specijalnu energiju. Svaki vaš pokret i gest odisaće magijom i imaćete neverovatu moć da iskažete najdublja osećanja.

Devica

U odnosu vas i vašeg partnera iako nedostaje strast, realna ljubav ipak postoji. Nemojte da vas to brine. Emocije koje nosite u sebi možda nisu naročito zapaljene, ali su duboke i čiste. Budite ljubazni i nežni prema svom partneru. Danas je povoljan dan da produbite odnose i popravite kvalitet veze.

Vaga

Danas vam planete nameću uzbudljiv dan po pitanju ljubavi, koji će u isto vreme biti i sladak i kiseo. Sve zavisi od načina na koji ga vi budete posmatrali. Ako budete očekivali previše ozbiljnosti od partnera, mogli biste se razočarati. Budite opušteniji i zabavljajte se. To je najbolji način da se zaštitite od razočarenja.

Škorpija

Vi ste vrlo emotivni. Današnja atmosfera, kada je ljubav upitanju, mogla bi biti vrlo potresna. Ali, sva seta, tuga i druge negativne emocije koje budete osećali, biće isključivo plod vaše uobrazilje i neće imati mnogo veze sa ralnošću. Pokušajte da budete malo pozitivniji, kako ne biste bez razloga opteretili i ugušili svog partnera.

Strelac

Današnji dan biće ispinjen ljubavlju. Vi ćete plivati u okeanu slatkih i prijatnih emocija. Bićete raspoloženi da svom partneru iskažete svoja osećanja na najlepši mogući način. Pored toga imaćete i veću količinu samopouzdanja i harizme, pa će druga strana biti zaista opčinjena vama. Ovo znači da ćete napraviti važan pomak napred u ljubavnoj vezi.

Jarac

Danas će vaše emocije biti znatno izraženije nego što će to biti slučaj sa drugim ljudima. Ako ste u emotivnoj vezi, nećete moći da pronađete zajednički jezik sa partnerom, pa bi moglo doći do nepotrebne rasprave. Ako ste slobodni, vodite računa da u želji za ljubavlju i pažnjim ne napravite neku glupost. Najbolje bi bilo da uveče ostanete kod kuće.

Vodolija

Zvazde su danas tako raspoređene da ćete napokon biti ustanju da uspostavite kontakt sa voljenom osobom, što vam nije išlo od ruke u poslednje vreme. Ako ste slobodni, verovatno ćete sresti ili upoznati neku osobu koja bi mogla produbiti vaša osećanja. Ne ustručavajte se da napravite prvi korak, jer nemate šta da izgubite.

Ribe

Danas ćete se osećati previše emotivno i bićete zatovoreni u sebe. Ako ste slobodni, vi ovo sebi lako možete da priuštite. Ali ako ste u emotivnoj vezi, nemojte biti sebični. Recite vašem partneru kako se osećate, da vas ne bi pogrešno protumačio. Iako vama to deluje nepotrebno, uradite tako, kako biste sprečili dodatne probleme.

Izvor: Ženski kutak

Pogledajte još