"Dnevna doza Čarobnjaka Iz Voza" u epizodi Đilas, call centar i Ruška Jakić (AUDIO)

I vrapci na grani znaju da Dragan Đilas više nije gradonačelnik Beograda. Mada, ponešto je i ostalo za njim. Kao npr. taj zakon kojim je zabranio maloletnicama da sede po kafićima posle 11h uveče. Mislim, to stvarno nema smisla. Pa njima se sad izlazak završio i pre nego izađu iz kuće.

A još jedna brilijantna inovacija je Bus Plus. Priča meni baš drugar kako je smislio da se uvek vozi bez karte i plan mu je sledeći. Kaže da je uvek bitno da imaš novčanicu od 2000 u novčaniku jer vozač nikad nema da ti vrati sitno, a ti uvek imaš opravdanje što nemaš kartu kad god se pojavi kontrola. E, moj druže. Ja ako budem imao 2000 u novčaniku ja ću svima da javim, a prevoz me videti neće kao Skupština radikale.

A akd smo već kod mog odgovornog trošenja novca, danas su mi opet isključili mobilni pa sam vanredno morao da zovem call centar. Iskreno, počinjem da sumnjam da su zaposlili Olju Bećković jer su mi danas jedno 15 puta zalupili slušalicu.

A čuli ste sigurnod a je u Srbiji trebao da se izgradi taj famozni solarni park od koga su odustali. Kažu nije profitabilan. I to je to. I zvanično smo postali država gde se ni Suncu ne isplati da radi.

Što se estrade tiče, Ruška Jakić novo lice TV Prva. Pazite, ja ne sumnjam da gospođa Jakić ima nekih kvaliteta, ali odgovorno tvrdim da novo lice nije.

Foto: Beta: Nenad Stojanovic i Nadlanu.com

Pogledajte još